fbpx

 6 hetes csoportos mentorálás 

önismereti folyamat coaching eszközökkel és gyakorlati feladatokkal – ONLINE PROGRAM

2021. március 29-én kezdünk!

 Régóta próbálkozol, valahogy még sem billen át a mérleg nyelve és érkezik meg a társ hozzád?

Lehet, hogy évek óta önmagaddal is foglalkozol, mégis ugyanolyan kapcsolatokat vonzol be, talán már a kedved is elment az egésztől?
Lehet, hogy nem érted, mi a baj, min kellene változtatnod még?

Sokan fejben akarnak mindent megoldani, holott nem ott van a baj, és ezért lehet az, hogy bár fejben már mindent tudsz, lassan szakértőjévé válasz a társkeresésnek, mégis sokadszorra is ugyanazokba a csapdákba esel bele és nem érsz el áttörést.

Tudtad azt, hogy az érzelmek felülírják a gondolatokat?

Valószínűleg azért nem érsz el eredményt, mert a gondolataiddal dolgozol és nem az érzelmeiddel. A téves hitrendszerek, a félelmeid, az önbizalom hiányod nem változik attól, hogy tudsz magadról bizonyos dolgokat, viszont megakadályoz abban, hogy megtaláld a társad.

Számtalanszor beszéltem már az elméleti és a gyakorlati önismeret különbségéről és utóbbi fontosságáról, ez az, ami áttöréseket képes generálni. 

A 6 hetes CSOPORTOS TÁRSKERESŐ MENTORÁLÁS folyamatában épp ezt tesszük: nem csak beszélünk a dolgokról, nem csak összegzünk és átgondoljuk a társkeresés szempontjából fontos aspektusokat, hanem konkrétan belemegyünk és megdolgozzuk az érzelmi elakadásokat is.

Mit ad neked a CSOPORTOS TÁRSKERESŐ MENTORÁLÁS?


 • Szakmai vezetést egy társkeresési szakrétőtől

  Főállásban foglalkozom társkeresőkkel, rengeteg tudást szedtem össze az elmúlt években, és sokan találtak már a közös munkánk során társat, olyanok, akik előtte hosszú évekig kerestek.

 • Közösséget

  Egy összetartó, támogató közösséget, akikkel hasonló cipőben jársz, amiben jobban tudsz fejlődni, mások példájából is tanulhatsz.

 • Önismereti feladatokat

  18 db, gyakorlati önismereti feladatot pontos instrukciókkal, amik lefedik a társkeresés számos aspektusát, feltárják a legfájóbb pontokat vagy elakadásokat és tűpontosan megcélozzuk azokat, hogy azok már ne akadályozzanak a társad megtalálásában.

 • Csoportos coachingot

  5×90 perc csoportos foglalkozás, ahol fontos tudnivalókat megtanítok neked és ahol átnézzük a haladásod, felteheted a kérdéseidet, meghallgathatod a többieket is, tőlük is sokat tanulhatsz.

 • Egyéni ülést

  60 percben  csak te meg én, ahol csak a te életeddel foglalkozunk négyszemközt.

   

 • Tudatosságot

  Definiáljuk, hogy milyen az a párkapcsolat, ami téged valóban boldoggá tesz, hol vannak a kisiklási pontok, mire figyelj oda.

   

 • Biztonságot

  Zárt csoportban dolgozunk, senki nem lát be a kulisszák mögé.

 

 • Fogódzkodókat

  Tanítok sok mindent a hogyanokról és magadról is új felismeréseid lesznek, amik segíteni fognak innentől.

   

 • Új nézőpontokat

  Egész biztosan másképp fogsz gondolkodni a társkeresésről, ha velem tartasz. Nagyobb lesz az önbizalmad, elégedettebb, bizakodó leszel a folyamat végére.

 “Mindenkinek köszönöm (…) azt hogy egy ismeretlenül is befogadó közösségbe kerültem, hogy nem kellett szégyenkeznem a problémáim, a gondolataim, az érzéseim miatt.

Hogy minden nap esélyt kaptam, hogy a leszegett fejemet kicsit feljebb emeljem, hogy elkezdjem a magam táncát és merjem megmutatni a világnak, hogy ki is vagyok én.

Az élet térkép egy szívemnek oly kedves színes papírdarabbá vált…
és Ti mindannyian maradandót hagytatok bennem.
Látni, hogy ha szánunk magunkra időt, ha fájdalmasan is, de meghozza az eredményt!
Nagyon nagyon köszönöm!

 

Timi! Neked pedig a végtelen türelmet, a remek feladatokat, az egyensúlyt, hogy tudjunk lépni egyik nap a másik után…ha egyszer kicsit a keményebb részét éltük az életnek, akkor másnap a lehetőségeket vonultattad fel elénk!

Sokunknak adtál olyan eszköztárat, melyhez nagyon sokáig vissza-visszatérhetünk!
És remélem és bízom benne, hogy összefutunk még szebbnél szebb történetekkel, melyek mind hasonlóan kezdődnek: “Emlékeztek még amikor Timi kézen fogott és elindult velünk az úton?….”
Kívánok mindenkinek minden jót!” 
Kata

 

Ez most valami más

 

Aki ismer engem és járt már nálam, tudja, hogy nem csak coaching eszközökkel és kognitív feladatokkal operálok, hanem szeretek más eszközöket is használni, így meditációt és légzéstechnikákat, művészetterápiás eszközöket, mozgást, zenét, és szeretek a morfogenetikus mezővel is dolgozni.

Mindez benne lesz ebben a folyamatban, hogy kimozdítson a fejedből, az agyalásból. Egy kreatív folyamatot állítottam össze, amibe bevontam több modalitást: nem csak beszélgetni fogunk, hanem segítségünkre lesz a tér, a zene, a mozdulatok, képek és rajzok is.

***

Mi van a mentor csomagban?

 

6 héten át, heti 3 db önismereti feladat

Összesen 18 db, gyakorlati önismereti feladat, pontos instrukciókkal, amik lefedik a társkeresés legfontosabb aspektusait, egyenként 30-90 percet vesznek igénybe

5X 90 perc csoportos coaching

Eze

Március 29, hétfő este – a csoport megnyitása
Április 5, hétfő este
Április 19, hétfő este
Május 3, hétfő este
Május 9, vasárnap – közös munka zárása – ha lehet, élőben találkozunk

1x 60 perc személyes ülés

Bármikor igénybe veheted a 6 hét alatt, vagy az azt követő 1 hónapban.

Facebook zárt csoport a biztonságérzetért, kérdésekre válaszok.

 

Személyes felügyelet, írásbeli elérhetőség, válasz 1 munkanapon belül. 

 

 

Miért jó a csoportos mentorálás? 

 

A csoportmunka egy nagyon szép folyamat, ahol egymás számára ismeretlen emberekből lassacskán támogató közösség formálódik, ahol barátságok születnek, ahol a csoporttagok lassacskán rájönnek, hogy nincsenek egyedül a problémájukkal. Nem csodabogarak, nem különcök, hanem jó értelemben vett, hétköznapi emberek, hétköznapi problémákkal, hisz másokat is hasonló kérdések foglalkoztatnak és hasonló dolgokon mennek keresztül, mint ő maguk.

Ez a támogató és biztonságos légkör lehetővé teszi a fokozatos oldódást, az új felismerések és barátságok megszületését, az álarcok lebomlását. Könnyebb nyílni, megosztani magából mindenkinek és tovább lendülni az éppen zajló lelki folyamataiban is, mert ez a típusú nyitottság hozzáférést enged újabb és újabb tartalmakhoz, új összefüggések állhatnak össze a résztvevőkben és mások történeteinek, felismeréseinek hatására is, hisz egymásra is hatással vagyunk.

Az erőteljes támogató légkör, az egymás iránt mutatott elfogadás és biztatás megsokszorozza a folyamatok mélységét és hatékonyságát, így további erőforrássá válik a résztvevők számára.

Ez is egy ilyen támogató csoport lesz, ahová szeretettel várlak téged is!

 

“Sok élményt, felismerést kaptam … , örülök hogy bevállaltam …. Hasznosnak és érdekesnek találtam a női megnyilatkozásokat, hogy mire vágynak, mit szeretnének a nők. Érdekes, újszerű volt ilyen szemszögből látni ezeket.

Timi őszinte, szakszerű segítségét pedig nagyon köszönöm, minden javaslata két lábon áll és hiteles, mégis könnyedén megvilágítja a lényeget. A közösség, a támogató hangulat is sokat segített, helyretett. Inspiráló workshop volt, amelyen tanultakhoz később is mindig visszanyúlhatunk. Timi, köszönjük … a támogatásunkba fektetett idődet, energiádat, nem győzzük meghálálni.”

Gyuri

 

Tematika

1.hét 

a leendő kapcsolatodat körbejárjuk, milyen elképzeléseid vannak róla, mit hoz majd az életedbe

2.hét

az elvárásaid, listák, férfiasság, nőiesség megélése lesz középpontban

3.hét

blokkok: korlátozó hitrendszerek, aggodalom rombolás, exek áttekintése

4.hét

mi támogat téged, amíg megjön a társad, önszeretet témakörét vesszük át

5.hét

mélyülünk itt már: életfonal, csak én és én, mi van, ha nem sikerül

6.hét

mit tanultam magamról, milyen teendőim vannak még, tervezés, hálaadás, búcsú

 

“Köszönöm elsősorban Timinek ezt a lehetőséget, a nagyszerű, változatos feladatokat, a sok technikát. Számomra több technika ismert volt, de nem igazán használom őket. Így ezek is újra előtérbe kerültek… Nagyon gyorsan elrepült …! Sok minden állt össze bennem, értettem meg. Mivel írni szeretek, így a belső írást szerintem gyakran fogom használni.

Még egyszer köszönöm Timinek ezt a sok energiát, szeretetet, elfogadást, önzetlenséget, amit ebbe beletett és mindannyiótoknak az elfogadást, őszinteséget a belefektetett energiátokat és bizalmatokat.”

Andi

Kérdések és válaszok

 

Kérdés:

Nehezen nyílok idegenek előtt, nem érzem komfortosnak, hogy mások előtt beszéljek magamról.

Válasz:

Az eddigi csoportjaimban kivétel nélkül mindenkit sikerült nagyon szépen megnyitni, remélhetőleg ez a te esetedben is így lesz. Én végig ott vagyok veletek és gondoskodom a támogató csoportlégkörről, megkönnyítem neked a megosztást Kimondottan önismereti csoportvezetést is tanultam, pont ezért, hogy segíteni tudjalak a folyamatban.

***

Kérdés:

Nem tudok rajzolni, nem komfortos számomra.

Válasz: 

Az összeállított feladatokhoz semmilyen előképzettség nem szükséges, azt hétköznapi emberekre szabtam, akiknek nincs gyakorlatuk az ilyesmiben. szóval ne félj, nincs rossz megoldás. A rajzaidat (azt hiszem 2 van összesen), nem kell megmutatnod másoknak, ha nem szeretnéd, elég ha mesélsz róla vagy a felismeréseidet megosztod. Számítógéppel is dolgozhatsz, ha úgy könnyebb.

***

Kérdés:

Még sosem dolgoztam csoportban, nem tudom hogy kell.

Válasz: 

Többen is lesznek, akik szintén nem. A csoportmunkának van néhány szabálya, amik azért vannak, hogy biztonságan érezd magd, pl. hogy sosem ítélkezünk egymás felett és a csoportól semmilyen infó nem megy ki, ezeket elmondom az elején.

***

Kérdés:

Nagyon elfoglalt vagyok, nem biztos, minden feladatot el tudok végezni időben.

Válasz: 

Minden feladatra lesz 2-3 napod, be tudod ütemezni vagy hétvégén utol tudod magad érni. Ha mégis lemaradsz, tudsz a saját tempódban haladni, a feladatok elérhetők lesznek később is (a közös programokról nem készül felvétel a titoktartás miatt).

***

Kérdés:

Nem engedhetem meg magamnak most ezt a díjat, de nagyon szeretnék jönni.

Válasz: 

Ebben az esetben vedd fel velem a kapcsolatot, írd meg, hogy ezzel problémáid adódnak és megbeszéljük, milyen lehetőségek vannak.

Miért MOST gyere?

– Mert ritkán indítok ilyen programot, utoljára tavaly tavasszal volt egy csoport.

– Mert ez egy egyedülálló program, speciálisan társkeresőkre és az ő problémáikra kihegyezve.

– Mert az a program nem csak kognitív vonalon dolgozik, mint általában a hasonló csoportok.

– Mert még pár hétig biztosan lezárások lesznek, most van időd magadon dolgozni és fejlődni.

 – Mert így sokkal magabiztosabban tudsz majd újra a társkeresésnek nekiállni, ha lesz lehetőség újra személyesen találkozni.

Mennyibe kerül a mentor program?

 

Teljes ár: 36.000 Ft
(2 részletben is fizethető, 2×18.000 Ft – március 28. és április 14. határidővel – keresd  webshopan a részletfizetés opciót)

Koránkelő ár: 29.000 Ft
március 15-ig történő jelentkezés ÉS utalás esetén

“Jártam már nálad” csomag: 18.000 Ft
Ezt akkor tudod igénybe venni, ha

 • részt vettél a korábbi zárt csoportos kihívásban
 • voltál nálam egész napos workshopon
 • jársz az önismereti csoportomba
 • kliensként jársz vagy jártál nálam (min 4 alkalommal)

 

A jelentkezések elkezdődtek, szeretettel várlak a csoportban! Találkozunk március 29-én!

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran, szívesen válaszolok.

Rólam és az írásaimról itt tudsz bővebben olvasni:

 

A jelentkezések elkezdődtek, szeretettel várlak a csoportban! Találkozunk március 29-én!

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran, szívesen válaszolok.

Rólam és az írásaimról itt tudsz bővebben olvasni:

 

Nézd meg az összes infót rólam itt:

www.linktr.ee/bilicstimea