Találkozz velem!

előadások, rendezvények

Találkozz velem!

Előadások, rendezvények, ahol találkozhatunk.

Előadások, workshopok

2019. november 27. szerda, 18-21h

Van olyan, hogy úgy érzed, hogy minden rendben van veled, megbékéltél a múlttal, letetted a régi kötődéseid, nyitott vagy az új kapcsolódásra. Nagyon vágyod már valakivel a szikrát, a kézenfogva sétákat, az esti összebújásokat, a közös terveket és a közös jövőt.
Mégsem érkezik a társad és nem érted, miért nem történik meg veled, ha másokkal igen.

Sokszor azonban tudattalan félelmek tartanak bennünket fogva és terelnek egészen másfele, mint amerre az elméd vagy a szíved vinne.

Úgy képzeld el, mint a kötélhúzást, ellentétes irányba húznak a vágyaid és a félelmeid.
A vágyaid a szerelemre, a meghittre, a közösre. És a másik irányba pedig a félelmek; a lezáratlan vagy rosszul végződő párkapcsolatokból, a rossz szülői mintából, gyerekkori sérülésekből, korábbi megaláztatásokból.
Bár nem emlékszel már vagy legalább is nem részei a mindennapjaidnak a korábbi sérülések, azok lenyomatai vagy sebei még ott vannak a lelkedben.

Figyeld csak magad, mit jelez a tested, ha párkapcsolatra gondolsz, milyen érzések kapcsolódnak hozzá?

Egy pozitív kép és csupa szép emlék lebeg a szemed előtt csupán? Vagy eszedbe jutnak szorongató emlékek vagy amikor valami félelmetes volt?
Megjelennek vajon érzések is? Milyen érzések azok? Csupa kellemes és örömteli érzés mutatkozik vagy valami negatív is árnyékol ott a háttérben? Melegség jár át vagy összeszorul a gyomrod, netalán libabőrözöl?

Apró jelek, amikre a mindennapokban nem vagyunk tudatosak, de attól még a tudattalanunk dolgozik és bár nagyon vágysz a társra, kifelé azt az üzenetet küldöd, hogy nem vagy társkereső üzemmódban, tehát megakadályoz abban, hogy megérkezzen a társad az életedbe.

Ezeknek a tudattalan tartalmaknak az oldására és átírására dolgoztunk ki Horváth Henriette hipnomeditációs terapeutával egy programot a számodra, a Párkapcsolat teremtő workshop és meditáció címmel november 27-re.

Terápiás mély meditációban elengedhetők a tudattalanodban tárolt téves információk, akadályozó érzések és hozzáférhetsz teremtőerődhöz.
A hipnomeditáció két önmagában is értékes módszer szintézise a tudatalatti megszólítására és befolyásolására.

A hipnózis hatékonyságát kiegészíti, a vezetett meditáció, ahol a meditáló aktívan közreműködik a folyamatban személyes vizualizációval és a vágyott érzések átélésével.
Terápiás mély meditációban a tudattalanodban eltárolt téves információkat, az elme hibás parancsait le tudjuk cserélni, ezáltal elindulhatnak a pozitív változások az életedben.

Mindezeken Horváth Henriette hipnomeditációs terapeuta végig kalauzolni téged.

Ahhoz pedig, hogy ráláss arra, hogy valójában mit is szeretnél megteremteni és mitől kell megválni ahhoz, hogy egy társ érkezhessen az életedbe, Bilics Tímea, Szingli Coach, a tudatos párkeresés szakértője fog hozzásegíteni a hipnomeditációra felkészülni, egy rövid előadás és foglalkozás keretében, hogy úgy tudd elkezdeni a meditációt, hogy már megvan ez elképzelt kép és érzés, amit megteremteni szeretnél.

Helyszín: Tree of Life Training Stúdió, 1074 Budapest, Vörösmarty utca 4/a.

Fizetési feltételek:

Jelentkezéskor 4.000 Ft átutalással.

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

***

2019. november 13. szerda, 18-21h

Kapcsolódási mintáink gyerekkorunkban alakulnak ki és egész életünkben elkísérnek bennünket. Nagyban befolyásolják azt, ahogy másokhoz viszonyulunk és ahogy az intimitást meg tudjuk élni. Ezen a foglalkozáson  arra nézünk rá és tudatosítjuk, hogy is vagyunk velük pontosan.

Vajon hogyan kapcsolódom embertársaimhoz és mit várok egy kapcsolattól vagy párkapcsolattól?
Kapcsolódom-e másokhoz, vágyom-e rá vagy inkább magányos farkasként rovom a útjaimat, mert félek kapcsolódni vagy nem tudom, hogy kellene?

Vajon inkább vezetni vagy követni komfortos nekem?
Hogyan reagálok arra, ha valaki közeledik hozzám?  Mennyire tudom közel engedni a másik embert?  Vajon vágyom-e az érintést és vajon be tudom-e fogadni vagy idegenkedem tőle?

Vajon tudom-e mi a különbség az intimitás és a szexualitás között vagy egyként kezelem őket? Hogyan élhetem meg az érintést és az intimitást, ha nincs párkapcsolat az életemben? Megélhetem-e egyáltalán vagy le kell mondanom róla?

Ennek a foglalkozásnak a keretében erről fogok mesélni, majd a mozdulatokon keresztül fogjuk megtapasztalni a saját természetünket, vágyainkat és határainkat, és végül beszélgetünk a megéléseinkről.


A LEMangURIAról:

LEMangURIA szabad tánc, mely kortól, nemtől és táncos előképzettségtől független mozgásforma. Önismereti út, melyen mozgáson, táncon, kapcsolódásokon keresztül tapasztalsz. A foglalkozások során érzéseinken és mozdulatainkon keresztül kapcsolódunk a lelkünk világához, testünkhöz, és megértő szellemi folyamatainkhoz.

A tánc élményt adó, gyógyító, személyiség- és lélekformáló ereje által megérted belső folyamataid, felfedezed erősségeid, képességeid, fejleszted a kreativitásod, valamint megismerkedsz a haladást gátló blokkjaiddal, félelmeiddel, sémáiddal és a táncoddal oldod fel azokat. Így megtapasztalod a szabadon mozdulás könnyedségét, felszabadultságát, örömteliségét és új nézőpontokból kezded el látni a világot.

Helyszín

MAGNET HÁZ, 1062 Budapest, Andrássy út 98, Boróka terem

Fizetési feltételek

Jelentkezéskor 3.500 Ft átutalással.

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

 ***

2019. október 26. szombat, 9-18h

Egésznapos önismereti workshop társkeresőknek, akik szeretnének gyorsítópályára állni

Miért project?
Életünk számos területén szisztematikusan végig gondoljuk az elvárásainkat, körülnézünk a piacon, értékeljük a megszerzett információkat és a számunkra legjobb opciót választjuk. Mindezeken a lépéseken keresztül megyünk mielőtt új állást keresünk, ha új otthont, autót, elektronika cikket  vásárlunk, bankot, biztosítót, iskolát választunk, vagy ha nyaralni mennénk. 

Tehát mindezek közben projectszemléletet alkalmazunk.


Ezzel szemben életünk szinte legfontosabb területén, a párválasztás során legtöbben passzívan viselkedünk. Abban reménykedünk, hogy  összefutunk a leendő párunkkal egy társaságban, rendezvényen vagy éppen az utcán, tehát azt várjuk, hogy csak úgy megtörténjen velünk a szerelem.

Ez a passzív hozzáállás és fókusz nélküli keresés sokaknak éveikbe telik és ezért sokak hosszú éveket töltenek egyedül és felmerül a veszély, hogy kifutnak az időből, ami a gyermekvállalást illeti.

Fontos lenne, hogy a társkeresésre is projectként tekintsünk.  Fontos szisztematikusan végig gondolni, helyén kezelni és értékelni a számunkra fontos feltételeket és opciókat, vágyainkat, illetve az utunkba álló akadályokat és hiányosságainkat, majd ezeknek megfelelően cselekedni a minél gyorsabb és biztosabb siker érdekében.Ezt a szemléletet szeretném erősíteni a társkeresőkben ezen a workshopon.


Kinek szól?
Ez a nap azoknak a társkeresőknek szól, akik nem szeretnék az időt vesztegetni, hanem szeretnének egy egész napot célzottan és intenzíven a párkapcsolatuk megteremtésén dolgozni.

Mi történik majd?
Ezen a workshopon szisztematikusan és személyre szólóan foglalkozunk a társkereséseddel. Ránézünk közösen az elvárásaidra és elakadásaidra, helyre tesszük az esetleges félreértéseket, önbizalmat gyűjtünk és meditálunk is a leendő kapcsolatunkra.

A nap folyamán megmozdítjuk a testünket is, beépítek egy mozgásterápiás foglalkozást is a programba. A zene és mozgás által kapcsolódunk majd a szavakkal nehezen megfogalmazható, vagy mélyben lévő érzéseinkhez és felszínre, hozzuk, felszabadítjuk azokat, pozitív megerősítéseket ültetünk el a helyükbe. Ez végtelenül felszabadító tud lenni és korlátokat tud áttörni.

A nap végére letisztul majd sok minden számodra, a leendő párod sokkal elérhetőbbnek tűnik majd,  és konkrét célokkal és lépésekkel térsz majd haza, feltöltekezve és kisimulva.

Mindezt az ott közösen kialakuló, meghallgató és elfogadó tér teszi majd felejthetetlen élménnyé számodra, ha velünk tartasz.

Szeretettel invitállak, fontos felismeréseket hozhat a nap és nagy lépést tehetsz a leendő párkapcsolatod felé mindössze egyetlen nap alatt.

Ha félnél egyedül jönni, ne aggódj! Hozd el a barátnődet, gyertek együtt kedvezőbb jegyáron!


Helyszín

Helyszínünk a csodálatosan szép Tree of Life Stúdió lesz, ami a meleg és intim légkörével segíteni fogja, hogy elmélyüljünk és csak magunkra koncentráljunk a nap folyamán.
Itt találsz képeket róla: http://www.indira.hu/galeria/


Árak

Az egésznapos workshopon való részvétel ára:  18.000 Ft

Koránkelő kedvezmény október 6-ig való jelentkezéssel: 15.000 Ft

Barátnő kedvezmény, gyertek ketten: 26.000 Ft/2 fő

Fizetési feltételek

Jelentkezéskor 5.000 Ft átutalással, a fennmaradó rész október 21-ei héten szintén átutalással. 
*Ha voltál a szeptember 18-ai előadáson, a jegyedet beszámítom a workshop árába.

Maximum résztvevői létszám:  12 fő. 
A csop
ort minimum 6 fő jelentkezése esetén indul el. 

 
AJÁNDÉKBA ADOK EGY 45 PERCES, TELEFONOS KONZULTÁCIÓT, ha október 6-ig,  koránkelő kedvezménnyel jelentkezel, és addig be is fizeted az előleget 

A konzultáción csak veled foglalkozunk, értéke: 6.000 Ft. Élj vele! 🙂

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

✔️Mert végre egy egész napot intenzíven és célirányosan azzal foglalkozhatsz, hogy meg tudjon érkezni a régen várt társ az életedbe.

✔️Mert szakértő kezekben leszel, nekem minden napom a társkeresés témájával telik, nem csak egy terület a sok közül, amivel foglalkozom. 

✔️ Mert itt senkinek nem lesz unalmas a téma, bátran elmondhatod a gondolataidat és megoszthatod a félelmeidet. 

✔️Mert csoportban dolgozni nagyon inspiráló, hasonló gondolkodású és célú emberekkel támogatjátok egymást egész nap.

✔️Mert nem csak a fejünkkel dolgozunk, hanem a testünket is segítségül hívjuk, hogy jobban rálássunk a működésünkre.

✔️Mert a nap végére tisztán látod majd a hogyan továbbot és konkrét tervvel mész el a következő lépéseket illetően.

✔️és végül az AJÁNDÉK 45 perces telefonos konzulátcióval még tovább tudsz lépni az utadon a társad felé.

 

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

 ***

18000 Ft

Manapság a társkeresés sokaknál hosszú évekig tart. Egyre többen vannak, akik még a harmincas évek végére, negyvenes éveikre sem találták meg a társukat, mára minden tizedik ember él egyedül Magyarországon. A társkeresők a sokszor hosszú évekig tartó egyedüllét kapcsán olyan új kihívásokkal találkoznak, amelyekre még nincsenek jól bevált és társadalmilag elfogadott szabályok és megoldások.
 
Beszélünk majd arról, hogy
• Melyek a társadalmi változások és jelenségek, vannak hatással a pártalálásra?
• Mindezek hogyan befolyásolják a fiatalok elköteleződési kedvét?
• Kik keresik manapság a párjukat? Mire vágyik a mai társkereső?
• Melyek a köztudatban elterjedt féligazságok és tévedések a társkereséssel kapcsolatban?
Szó lesz még az önismeretről, a spiritualitás és társkeresés összekapcsolódásáról és csapdáiról.
Végül beszélük majd arról, hogyan érdemes a társkeresésnek manapság nekikezdeni.
 
Belépő ára: 2.800 Ft

Koránkelő ár szeptember 4-ig: 2.300 Ft 

 

FONTOS!
A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.
A rendezvényre a részvételed és helyed a jegy árának megérkezésével válik biztosítottá.
 

2800 Ft