fbpx

Évindító workshop társkeresőknek 2022

4.500Ft

2022. január 19, 18.30-21.00h

ONLINE workshop

 

Kategória:

Leírás

Ha már egy ideje keresed a társad, ha tavaly sem jártál sikerrel, ha nem tudod, mi az, ami miatt nem sikerül, ha jó lenne néhány fogódzkodó mire figyelj, min kellene még egy picit dolgozni, akkor ez a workshop neked szól. Arra hívlak, hogy adjunk egy kezdő lökést az évnek, hogy nagyobb eséllyel folytasd a társkeresést, felkészültebb legyél, mint korábban.

Ezúttal ne előadásra készülj tőlem, hanem egy 150 perces workshopra. Így készítsd elő a papírod és a ceruzád, mert áttekintünk néhány területet, átgondolunk jó pár kérdést azzal kapcsolatban, hogy állsz most a társkereséssel.
Megnézzük, mi a helyzet az önbizalommal, vajon mennyire befolyásolnak még a korábbi tapasztalataid, tudod-e, hogy valóban mire vágynál egy párkapcsolatban, miről ismernéd fel azt az embert, akire vágysz. Eloszlatunk pár tévhitet a társkereséssel kapcsolatban és ránézünk arra, mi segíthet tovább lépned benne. Vagyis megnézzük, mik lennének azok a területek, amikről még nem gondolkodtál úgy igazán, amivel eddig nem foglalkoztál eleget vagy amiben fejlődnöd lenne érdemes.

Szóval abban segít ez a workshop, hogy kicsit tudatosabban indulj neki újra a társkeresésnek, jobban lásd magad és hogy mi segíthet, hogyan növelheted az esélyeid a boldog párkapcsolatra.

A workshop 2,5 órájában mesélek majd röviden, majd jó pár fontos kérdéskört fogunk átbeszélni, néhányat magad gondolsz majd át, másokat lehet, hogy majd csoportosan oldunk meg (ez létszámfüggő).

Maga a 2,5 óra is hoz majd fontos felismeréseket, de mindent nem tudunk lefedni ennyi idő alatt. Van néhány terület, amit  mindenképpen érdemes átgondolni a valós változásokért, vagy a helyes gondolatmenet érdekében, ezek összegyűjtésére és rendszerezésére találtam ki azt a workshopot. Kezdd az évet az áttekintéssel és vedd számba, hol is állsz jelenleg a társkereséssel.

A wokshop online kerül megrendezésre és aznap fogom kiküldeni a Zoom linket hozzá, ahol be tudsz majd lépni. Ehhez szüséges lesz a telefonodra vagy számítógépedre telepíteni a zoom alkalmazást.

Innen tudod letölteni:  https://zoom.us/

További információt emailben kapsz majd.