A közös munka keretei és fizetési feltételek

A közös munka keretei

  • Egy coaching ülés hossza 60 perc.
  • Az első találkozó az ismerkedésre, felmérésre szolgál. Elmondom a kereteket, Te pedig elmeséled, mivel érkeztél. Ezek után kérdéseket teszek fel, hogy képet kapjak a háttérről és a kapcsolódó életterületekről. Az alkalom végére általában ki tudjuk tűzni a pontos célt, amiről a folyamat szól majd és amit elérni szeretnél.
    Ennek az ülésnek a végén mindkettőnknek lehetősége van eldönteni, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni. Ha igen, akkor megbeszéljük, hány alkalommal fogunk találkozni. Fontos az elköteleződés mindkét fél részéről. Te vállalod, hogy eljössz és dolgozol, gondolkodsz, gyakorolsz, én pedig, hogy készülök a foglalkozásokra és legjobb tudásom szerint kísérlek.
  • Egy coaching folyamat általában 4-8 ülésből áll – nagyjából ennyi idő szükséges egy probléma feldolgozásához. Ettől bármikor eltérhetünk, ha igény van rá. Előfordulhat, hogy könnyebb esetek ennél rövidebb idő alatt oldódnak. Összetettem témák esetén, amikor más szálak is felmerülnek, ha szeretnél, további alkalmakon is tudunk a témáddal dolgozni.
  • Ajánlott hetente egyszer vagy legfeljebb két hetente találkoznunk annak érdekében, hogy ne essünk ki a folyamatból.
  • Hiszem, hogy a coaching személyesen működik leginkább, de nagy földrajzi távolság esetén szívesen vállalok online coachingot
  • Utánkövetésre lehetőség van, ha szükséged van rá.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Fizetni készpénzben a helyszínen tudsz vagy előzetesen, banki átutalással.

Utólagos fizetésre nincs lehetőség. 

A kedvezményes coaching csomagok árai kizárólag előzetes, egyösszegű fizetés esetén értendők.

Coaching csomag vásárlása esetén a csomag vissza nem váltható, de az ügyfél akadályoztatása esetén más személyre átruházható.

A szolgáltatások a honlapon keresztül, online is megrendelhetők.

A termékek és belépőjegyek csak online rendelhetők meg. 

ÉRKEZÉS

Arra kérlek, pontosan érkezz vagy maximum 1-2 perccel hamarabb. Két ügyfél között jegyzeteket készítek és a Te foglalkozásodra is felkészülök. lletve, én is pihenek pár percet, hogy frissen érkezzek hozzád és teljes figyelmemmel jelen tudjak lenni veled.  

KÉSÉS

Mindenkinél történhet olyasmi, ami miatt később érkezik, azonban a napirend és a többiek időpontjának tartása érdekében az ülést az eredetileg tervezett időpontban be kell fejeznünk. Késés esetén is teljes díjat számítok fel.

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Amennyiben a megbeszélt ülésen nem tudsz részt venni, mindig időben jelezd, mások várnak az időpontokra és az én időm is értékes.

Díjmentesen lemondani az ülést csak legkésőbb 24 órával az időpontunk előtt lehet. Amennyiben a lemondás 24 órán belül érkezik, fél árat számítok fel.

Amennyiben előzetes lemondás nem érkezik, és a kliensem nem jelenik meg az ülésen, a teljes díjat felszámítom.

Mindkét esetben a következő ülésre úgy tudsz érkezni, ha az előző, le nem mondott vagy a határidőn belül lemondott ülés árát előre kiegyenlíted.