fbpx

Társkereső mentorálás, coaching

Önismereti mentorként abban támogatlak, hogy a társad
megérkezhessen az életedbe.

Társkereső mentorálás, coaching

Önismereti mentorként és coachként abban támogatlak, hogy megtaláld a valódi ÉN-ed és készen állj arra, hogy a társad megérkezhessen az életedbe.

A Társkereső mentorálás, ahogy nevéből is adódik, a társkeresőket hivatott segíteni. Célja megtalálni és feloldani azon tényezőket, ami miatt nem tud megérkezni a leendő párod az életedbe.

Lehet az önbizalomhiány, a rossz tapasztalatok miatti félelem, bizonytalanság abban, mi tenne valóban boldoggá, a pontatlanul kitűzött célok, ha nem sikerül egyértelműen lefektetni a határiadat, ha nem elég hatékony a kommunikációd, és még számos más ok.
Hiszem, hogy a boldog, kiegyensúlyozott és bensőséges párkapcsolat Veled kezdődik. Mivel hasonló hasonlót vonz, előbb neked kell olyanná válni, mint amilyen társra vágysz.

Az üléseken együtt átnézzük hol tartasz most, eddig mit tettél meg és hol rekedtél meg. Felmérjük az erősségeid és a fejlesztendő területeid, majd segítek kiküszöbölni az elakadásokat, és megkeressük a következő lépéseket, amit utána megerősödve és magabiztosabban Te magad teszel meg.

Képzeld el, hogy már van melletted valaki, aki minden nap megmelengeti a szívedet és álmában, a takaró alatt is fogja a kezedet. Akivel biztonságban érzed magad, akivel lehet tervezni, nagyokat nevetni, komolyan és nyíltan is beszélni, nagyokat sétálni, a világot megváltani, a spanyol viaszt feltalálni.

Egy válás után jómagam is hosszú évekig voltam egyedül, így pontosan tudom, min mész keresztül nap, mint nap, most, hogy mindezeket nélkülöznöd kell. Esténként meleg ölelések helyett talán a magány, az önbizalomhiány, a kilátástalanság érzésével bújsz ágyba. Tán ők szegődtek társadul, lehet, hogy már a céljaidról és a jövődről is lemondtál és bezártad a szívedet.

A jó hírem, hogy nálam mindez megváltozott. Neked is sikerülhet!

 

 

 

Mikor ajánlom a Társkereső mentorálást neked?

 

Ha már régóta keresed a párodat, mégsem jártál sikerrel

Ha úgy érzed, már mindent megpróbáltál, mégis egyedül vagy

Ha idejét sem tudod, mikor randiztál utoljára

Ha szeretnéd pontosan tudni, hogy milyen társ való hozzád

Ha úgy érzed, erősödnél önbizalomban, önértékelésben, szeretnél bátrabb lenni

Ha szeretnél jobban kommunikálni a másik nemmel

Ha szeretnéd a korábbi rossz tapasztalatokat elkerülni

Kérdések és válaszok

Ezek a kérdések gyakran felmerülnek:

Hogy kapcsolódik az önismeret a társkereséshez ?

Olyan társra lelni, akivel kölcsönösen boldoggá teszitek egymást akkor tudsz, ha tisztában vagy azzal, valójában mi tesz Téged boldoggá és mit tudsz adni a másik félnek.

Mindezekhez alapkő gondolataid és érzéseid megfelelő kifejezése és kommunikációja, az énhatárok lefektetése, a helyes önértékelés, az empátia, a kölcsönös tisztelet és az elköteleződés képessége.

Ezeket a készségeket nemigen lehet az iskolarendszerben elsajátítani. Hozzájuk az önismereti úton keresztül vezet az út.

Mire kell számítanom egy ülésen?

Fontos, hogy az ülésre lelkileg is megérkezz, ezért pár percet hagyunk a hangolódásra.

Ezután átbeszéljük, ami éppen foglalkoztat és ahol a folyamatban tartunk.

Én kérdéseket teszek fel, Te pedig elgondolkozol, válaszolsz, remélhetőleg új felismerésekkel gazdagodsz.
Célokat és részcélokat tűzünk ki,  beszélünk róluk, a számodra fontos értékekről, az esetleges félelmeidről vagy megfogalmazódó kérdéseidről.

Új eszközöket tanulunk, megoldásokat és alternatívákat keresünk, a készségeidet fejlesztő és az élethelyzetedet előre mozdító feladatokkal gyakorlunk.

Végül összefoglaljuk, miről beszéltünk aznap, milyen felismerések születtek és mivel fogunk továbbmenni a következő alkalommal.

Lehet, hogy megkérlek, hogy otthon is gondolkodj bizonyos dolgokon vagy gyakorold az ülésen tanultakat. Mindezeket magadért teszed, nem foglak számon kérni utána, mint az iskolában. A következő ülésen átbeszéljük, ez hogy sikerült és  milyen következtetésre jutottál.

Milyen változást várhatok az ülésektől?

– Megváltozik a nézőpontod az eredeti problémádról, nem tűnik majd olyan nehéznek.
– Új készségeket fogsz elsajátítani, lesznek eszközeid, amivel kezelni tudod és előrelépést érsz el a hétköznapokban adódó helyzetekben.

– Jobban látod majd az okokat és okozatokat, könnyebben és tudatosabban hozol döntéseket, ami egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb életmódot tesz lehetővé.

– Növekszik a motivációd és a tettrekészséged, változások indulnak el az életed több területén.

– Nem utolsósorban megnövekszik az önbizalmad és önbecsülésed, ami a fellépésedre is pozitív hatással lesz.

Hányszor találkozunk?

Egy általános önismereti téma feldolgozásához általában 4-6-8 ülés szükséges. A társkereső coaching picit másképp működik, több megoldandó vagy feldolgozandó téma is felmerül. Így egy folyamatban kell gondokodni, ahol végigmegyünk az összes olyan területen, amin dolgozni érdemes. Első körben egy 6-10 alkalmas elköteleződést várok tőled, ennyi idő szükséges ahhoz, hogy megismerjük egymást, megszülessen köztünk a bizalom, felleljük mindazt, amin dolgozni érdemes és elkezdd beépíteni a tanultakat.  Nagyjából eddigre kezded el megtapasztalni az első eredményeket is. Utána te döntöd el, hogy meddig akarsz együtt dolgozni, de 4-10 alkalmas etapokban gondolkodunk minden esetben. A transzformatív folyamat, amelyben komoly változásokat tudunk elérni, minimum 3 hónap.

Biztos el merem majd mondani a problémáimat?

Én azon leszek, hogy nyugodt, bizalomteli légkört teremtsek számodra. A találkozóink alkalmával a figyelmem csak a Tied, nem minősítek és nem ítélkezem, hisz segítségért jöttél hozzám. Kérdésekkel, összefoglalással, feladatokkal foglak segíteni a témád kibontásában.

Férfiak is jöhetnek foglalkozásra?

Fontosnak tartom, hogy a férfiaknak is legyen kihez fordulni, ha fejlődi, változni szeretnének, ők is találjanak nyitott fülekre, ha szeretnék megosztani valakivel az érzéseiket és gondolataikat, így őket is szeretettel várom az üléseken.
Az utóbbi időben meglepően sokan keresnek fel közülük is.

Az ülések után biztosan megtalálom a társam?

Szeretném azt mondani, hogy igen, de sajnos nem tehetem.

Én abban tudok neked segíteni, hogy feltérképezzük, hogy mi minden akadályozhat abban, hogy megtaláld a társad.
Átalakítjuk, új nézőpontba helyezzük a félelmeidet, a negatív tapasztalataidat és hitrendszereidet, felülvizsgáljuk az elvárásaidat, reális és elérhető célokat tűzünk ki.
Fejlesztünk olyan területeket, mint pl. önbizalom, önértékelés, kommunikációs és döntéshozási készségek, énhatárok, motiváció.

Együtt megkeressük, ki vagy Te valójában és hosszú távon mi tesz boldoggá, és arra az útra tudsz majd így megerősödve rálépni.

Önmagadat, a vágyaidat, céljaidat jobban ismerve, a félelmeidet, önbizalomhiányodat levetve, kiegyensúlyozottabbá magabiztosabbá válsz és egy elégedettebb életet élhetsz.

Ön-azonos életet élve pedig sokkal nagyobb az esélyed arra, hogy megérkezzen valaki az életedbe.

Társkereső mentorálás