fbpx

Találkozz velem!

előadások, rendezvények

Találkozz velem!

Előadások, rendezvények, ahol találkozhatunk.

Előadások, workshopok

Bővebben

Ha már egy ideje keresed a társad, ha tavaly sem jártál sikerrel, ha nem tudod, mi az, ami miatt nem sikerül, ha jó lenne néhány fogódzkodó mire figyelj, min kellene még egy picit dolgozni, akkor ez a workshop neked szól. Arra hívlak, hogy adjunk egy kezdő lökést az évnek, hogy nagyobb eséllyel folytasd a társkeresést, felkészültebb legyél, mint korábban.

Készítsd elő a papírod és a ceruzád, mert áttekintünk néhány területet, átgondolunk jó pár kérdést azzal kapcsolatban, hogy állsz most a társkereséssel.
Megnézzük, mi a helyzet az önbizalommal, vajon mennyire befolyásolnak még a korábbi tapasztalataid, tudod-e, hogy valóban mire vágynál egy párkapcsolatban, miről ismernéd fel azt az embert, akire vágysz. Eloszlatunk pár tévhitet a társkereséssel kapcsolatban és ránézünk arra, mi segíthet tovább lépned benne. Vagyis megnézzük, mik lennének azok a területek, amikről még nem gondolkodtál úgy igazán, amivel eddig nem foglalkoztál eleget vagy amiben fejlődnöd lenne érdemes.

Szóval abban segít ez a workshop, hogy kicsit tudatosabban indulj neki újra a társkeresésnek, jobban lásd magad és hogy mi segíthet, hogyan növelheted az esélyeid a boldog párkapcsolatra.

A workshop 2,5 órájában mesélek majd röviden, majd jó pár fontos kérdéskört fogunk átbeszélni, néhányat magad gondolsz majd át, másokat lehet, hogy majd csoportosan oldunk meg (ez létszámfüggő).

Dátum: 2022.január 19. 18.30h

Részvételi díj: 4500 Ft

A wokshop ONLINE kerül megrendezésre. További információt emailben kapsz majd.

Bővebben

Egy egész napos rendezvény társkeresőknek!

Egész napos tematikus rendezvény társkeresőknek, aminek a célja lehetőséget biztosítani az ismerkedésre, másrészt tanácsokat kapni és önismeretileg is ránézni a társkereséssel kapcsolatos kérdésekre, azon belül is leginkább a saját magukkal és a másik nemmel való kapcsolódásra, kommunikációra.

A nap folyamán előadás, önismereti workshop, beszélgetés a férfi-női minőségekről és megélésekről, női- és férfi workshop, szavak nélküli ismerkedés workshop és kapcsolatteremtő beszélgetés is várja a társkeresőket.

Részletes leírás, jegyek: www.bilicstimea.hu/tarskeresoknapja/

 

2021. szeptember 7, kedd 18-20.00h 

Előadás, MagNet ház

Minden, amit a sikeres randizásról tudni érdemes, hogy egy jó randiból kapcsolat válhasson.
A randiig rendszeresen eljutsz, de azokból valamiért még sem lesz kapcsolat?
Hiába indul jól az ismerkedés, valahol félrecsúszik a dolog?
Van egy pont, amin nem tudsz túllépni?
Egy csomó mérdés felmerül benned és nem tudod, hogyan kellene jól csinálni? 

Akkor ez az előadás neked szól!

Előadó: Bilics Tímea, önismereti mentor, társkeresési szakértő

És hogy mi mindenről lesz szó?

 1. RANDI ALAPOK:

Hányszor találkozz a másikkal?
Milyen fontos dolog történik az első, második, harmadik randin?
Hogy mélyítsd a beszélgetést, hogy ne legyen felszínes?
Kémia elsőre, van-e utána is?
Honnan tudom, h. tetszem neki?
Beszélgess-e szexről a randin?
Ki kinek ír randi után?
Mennyi idő után érdemes jelentkezni?
Ki javasoljon programot?
Mi van, ha eltűnik a másik? 

 1. JELLEMZŐ HIBÁK sikeres randi után
  A rávetítések
  A túlzott őszinteség.
  A túlzott bizalmatlanság.
  Ne várj rá állandóan, éld az életed
  Amikor nem ott tartasz, ahol a kapcsolat tart.
  Ne siettesd!
  Amikor alácsúszol a másiknak.
  Mikor szexelj és miért érdemes várni vele egy kicsit?
  Félelmek, amik miatt valamelyikőtök kiugrik az ismerkedésből. 
 1. A KAPCSOLAT FELFUTÁSA
  Türelem!
  Az összehangolódási fázis.
  Az elbizonytalanodási fázis.
  Mi van, ha rosszul választok?
  Mennyi idő az elköteleződés nőknél és férfiaknál?
  Kapcsolat vagy kaland?

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

*FIGYELEM! A rendezvény a jelenleg érvényben lévő rendeletek szerint csak védettségi igazolvánnyal látogatható, amit a beléptetéskor ellenőrzni fogunk. Ha nincs nálad igazolvány, nem fogunk tudni beengedni és nem jár vissza a jegy ára.

Szeretettel várlak!

 

2021. június 24, csütörtök 18-21.30h 

TÁRSKERESŐ EST

Nagyszerű programra hívlak benneteket Június 24-re, egy SZENT IVÁN ÉJI TÁRSKERESŐ EST-re.

12 férfit és 12 nőt várok a rendezvényre, egy varázslatos estére, ahol kimondottan az a cél, hogy együtt legyünk, megismerjük egymást. Olyan feladatokkal készülök, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy meglásd a másikban az embert, hogy fel tudjon ébredni a vonzalom egymás iránt.

Szent Iván éj az év legrövidebb éjszakája, a régiek hiedelme szerint „varázslatos éjszaka, amikor szinte bármi megtörténhet és a kívánságok teljesülhetnek” és ez a mágikus éjjel kedvez a szerelemmel és bőséggel kapcsolatos varázslatoknak is.

Szóval egy  kedves eseményre invitállak árnyas lombok közé, ahol a szép környezet és a hangulatvilágítás adja majd meg a romantikus hátteret nekünk.

A rendezvény helyszíne a Pagony Kert étterem, a Gellért hegy oldalában.


És hogy mire is számíthatsz?

Érkezés 17.30h-tól, étel, üdítő rendelés, elhelyezkedés, mosdó, könnyed, csevegés, kezdés 18h-kor.

Egymásra hangolódás, rövid bemutatkozás, ismerkedés, fiúk-lányok kettesével és négyesével, közös feladatok, beszélgetés nagyjából 21.00-21.30h-ig, utána szabadon beszélgethettek még zárásig.

Közös, szimbólikus tűzgyújtási ceremónia és tűzugrás is lesz az este folyamán.

A végén felírhatod egy papírra, ha valaki tetszett és ha kölcsönösen jelöltétek egymást, akkor én, mint Ámor, kiadom egymásnak az elérhetőségeteket és találkozhattok egymássak folytathatjátok az ismerkedést már kettesben. Persze ez történhet organikus módon is, a közreműködésem nélkül, de szeretném a kevésbé bátraknak is megadni a lehetőséget.

A részvételi díj: 8500 Ft.
A díj magában foglalja a szervezést és egy 3500 Ft-os kupont, amit teljes egészében felhasználhatsz az este folyamán ételre, snackre és italra, ez az étterem feltétele számunkra.

 

VISSZAJELZÉSEK A TAVALYI ESEMÉNYRŐL:

„Kellemes, élményekkel teli estét töltöttünk el a programon. A helyszín csendes, nyugalmas környezetet biztosított. A szervezés tökéletes volt és segítőkész. A programok könnyed, feszengés nélküli lehetőséget adtak, hogy egymást megismerjük vagy csak beszélgessünk. Köszönöm az estét.”
A kérdések, amiket feltettél, izgalmasak, és tartalmasak voltak, szívesen vettem, hogy mozgással indultunk, és az asztaloknál a téma javaslataid is szuper gondolat ébresztők voltak, tényleg olyanok, amelyek mentén el tudott indulni egy tartalmas beszélgetés.”
„Az online társkeresés tapasztalatából nézve, emberközelibb ez a fajta dedikált csoportos találkozás: nincs képretus, nincs személytelen csetelgetés, nincs időhúzás, nincs búcsúszó nélküli spontán törlés, sem a fotó-nélküliség égisze alatti rejtőzködés.

Van viszont egymás szemében elmélyülés, érdeklődő, barátságos beszélgetés, és ezáltal egymás kisugárzásának testközeli érzékelése.”

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
1. Az eseményre meghatározott korcsoportokat és  a korcsoportokon belül is meghatározott számú hölgyet és urat várunk, hölgyeket 32-50, urakat 35-53 éves korosztályban.

Hölgyek: 32-42év/8 fő, 43-50év/4 fő

Urak: 35-45év/8 fő, 45-53év/4 fő

Miért ez a korcsoport?
A korcsoport, akikkel együtt dolgozom alapvetően a 32-50 éves korosztály. Őket ismerem, velük dolgozom együtt, velük van tapasztalatom többségében, ami a társkeresést illeti, ezért őket tdom fogadni a rendezvényen is.

A rendezvény korcsoportjai az eddigi tapasztalatok és résztvevők, és annak függvényében vannak kialakítva, hogy a követőim többségében milyen korosztályba tartoznak és milyen korosztályú társakat keresnek.

Sajnálom, ha kívül esel és ezért nem tudsz részt venni, de az itt feltűntetett korosztályoknak tudok reális opciókat felmutatni a rendezvényen. Nem tartanám fair-nek elkérni a pénzedet, ha nem tudok számodra reális jelöltet mutatni és a többi résztvevővel sem lenne fair, ha teljesen más korosztályt mutatnék be, mint akit keresnek.

 1. A jelentkezés sorrendjében lehet a rendezvényre bekerülni, erről további értesítést és előlegszámlát küldünk.  Ha bekerülsz a rendezvényre, akkor az értesítő levéltől számított 24 órán belül kérlek utald el a megadott bankszámlára a részvételi díjat. Amennyiben a részvételi keret beteleik, 24 óra után, ha nem érkezett meg a részvételi díjad, átadjuk a helyet a következő jelöltnek, erről külön értesítést nem küldünk, azért szólunk előre.
 1. A rendezvényre való regisztrációval vállalod, hogy a szervezett program végéig, kb. 21h-ig velünk maradsz. Ellenkező esetben többet nem tudlak fogadni rendezvényen.
 2. Barátok, barátnők maximum ketten jöhetnek egy baráti társaságból.
 3. Az eddigi eseményeken azonos létszámmal voltunk jelen, férfiak és nők. Most is a legjobb tudásom szerint igyekszem biztosítani, hogy a résztvevői létszám 12 férfi és 12 nő legyen, de 100%-ra garantálni nem tudom.

Így hölgyek jelentkezését 12 főig fogadom, ezen felül egészen a rendezvény előtti 3. napig férfiak regisztrációját fogadom csak a fennmaradó helyekre, utána feltöltöm a létszámot hölgyekkel. Arra ügyelek, hogy ne legyen szélsőséges eltolódás az arányokban.

 1. A rendezvény minimum 16 fővel kerül megrendezésre, jelentős túljelentkezés esetén még egy időpontot kitűzök.
 2. Visszamondást legkésőbb június 20, vasárnap éjfélig tudok elfogadni, utána már nem jár vissza a díj, de másra (azonos neműre) átruházhatod a helyedet.

8. Rossz idő esetén esőnapot tűzünk ki. Ha az új időpont nem megfelelő, visszautalom a részvételi díjat.

Regisztráció: https://forms.gle/mFqSnM3uugJ4Pcrf8

Szeretettel várlak!

2021. március 10, szerda 18-20h 

WEBINÁRIUM

Ezen elődásom középpontjában a párválasztás, a női és férfi szerepek és a kommunikáció áll.
A társkeresésnek az ismerkedési és a randevúzási fázisában felmerülő olyan kérdéseit járjuk körül, mint:

 • A kommunikáció szintjei és szerepe az ismerkedés során
 • Mi a férfi és a nő szerepe az ismerkedés során, mit várunk egymástól?
 • Hogyan kommunikáljak és cselekedjek, hogy az férfias/nőies legyen?
 • Hogyan adhatom tudtára, hogy tetszik nekem férfiként /nőként?
 • Honnan tudom, hogy a másik érdeklődik irántam?
 • Mi alapján válasszak?
 • Ki a megfelelő társ számomra az integrál pszichológia szemszögéből?
 • Ki az elég jó?
 • Honnan tudom, hogy a megfelelő társat választottam? Mi történik, ha mégsem ő az igazi?
 • Hányszor érdemes találkozni valakivel, amire eldöntöm, hogy hogyan tovább?
 • Hogyan és mikor alakul ki az elköteleződés egy kapcsolat során?
 • Melyek a legnagyobb tévhitek az ismerkedéssel és a párkapcsolattal kapcsolatban?

Szó lesz még olyan, gyakran elhangzó kérdésekről is, mint:

 • Elvárható-e a teljes őszinteség az ismerkedés és a társkeresés során?
 • Mit jelent a feltétel nélküli szeretet és hogy van ez a párkapcsolatban?
 • Mennyire fontos a közös hobbi és a diploma?

A részvételi DÍJMENTES.
A vírushelyzet miatt az előadás online formában kerül megrendezésre.

Szeretettel várlak!

 

 

 

 

2021. március 29- május 9.  

6 hetes CSOPORTOS MENTORÁLÁS TÁRSKERESŐKNEK

 

A csomag tartalma:

6 héten át heti 3 feladat:
Összesen 18 db, gyakorlati önismereti feladatok pontos instrukciókkal, amik lefedik a társkeresés számos aspektusát, egyenként 30-90 percet vesznek igénybe.

5X 90 perc csoportos foglalkozás
1. Március 29, hétfő este 18.30h – a csoport megnyitása
2. Április 5, hétfő este
3. Április 19, hétfő este
4. Május 3, hétfő este
5. Május 9, vasárnap – a közös munka zárása – ha lehet, élőben találkozunk

1x 60 perc személyes ülés
bármikor igénybe veheted a 6 hét alatt vagy az azt követő 1 hónapban

Facebook zárt csoport a biztonságérzetért, kérdésekre válaszok.

Személyes felügyelet, írásbeli elérhetőség a csoporots foglalkozásokon kívül, válasz 1 munkanapon belül.

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY FEBRUÁR 5-ig: 29.000 Ft, keresd a webshopban!

További részletek:

6 hetes csoportos mentorálás

 

2021. március 20. szombat, 9-18.30h

 

Egésznapos önismereti workshop társkeresőknek


Kinek szól?

Ez a nap azoknak a társkeresőknek szól, akik  szeretnének egy egész napot célzottan és intenzíven a párkapcsolatuk megteremtésén dolgozni.

A workshopon szisztematikusan és személyre szólóan foglalkozunk a társkereséseddel. Ránézünk közösen az elvárásaidra és elakadásaidra, helyre tesszük az esetleges félreértéseket, önbizalmat gyűjtünk és meditálunk is a leendő kapcsolatunkra.

A nap végére letisztul majd sok minden számodra, a leendő párod sokkal elérhetőbbnek tűnik majd, konkrét célokkal és lépésekkel térsz majd haza, feltöltekezve és kisimulva.

Mindezt az ott közösen kialakuló, meghallgató és elfogadó tér teszi majd felejthetetlen élménnyé számodra, ha velünk tartasz.
Szeretettel invitállak, fontos felismeréseket hozhat a nap és nagy lépést tehetsz a leendő párkapcsolatod felé mindössze egyetlen nap alatt.

Miről szól?

Életünk szinte legfontosabb területén, a párválasztás során legtöbben passzívan viselkedünk. A társkeresésbe sokszor nem teszünk igazi energiát, maximum feliratkozunk valamilyen online oldalra és nem gondolkodunk el azon, miért nem sikeresek a randik. Közben abban reménykedünk, hogy  összefutunk a leendő párunkkal egy társaságban, rendezvényen vagy éppen az utcán, várjuk, hogy csak úgy megtörténjen velünk a szerelem.

Ez a passzív hozzáállás és fókusz nélküli keresés sokaknak éveikbe telik és ezért sokak hosszú éveket töltenek egyedül és felmerül a veszély, hogy kifutnak az időből, ami a gyermekvállalást illeti.  Nem kell ennek így lennie, hisz mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy sikerrel járjunk.

Fontos lenne, hogy a társkeresés során is – mint életünk számos más területén, lásd autó, otthon, műszaki cikk vásárlás – szisztematikusan végig gondoljuk, mire vágyunk, helyén kezeljük és értékeljük a számunkra fontos feltételeket és a vágyainkat, illetve meglássuk az utunkba álló akadályokat és hiányosságainkat, amiért nem jártunk sikerrel.  Ezek ismeretében és feldolgozásával tudunk lépni és változtatni, a minél gyorsabb és biztosabb siker érdekében. Ezt a szemléletet szeretném erősíteni a társkeresőkben ezen a workshopon.

Szeretettel invitállak, fontos felismeréseket hozhat a nap és nagy lépést tehetsz a leendő párkapcsolatod felé mindössze egyetlen nap alatt.

Ha félnél egyedül jönni, ne aggódj! Hozd el a barátnődet, gyertek együtt kedvezőbb jegyáron!


Helyszín

Helyszínünk a csodálatosan szép Tree of Life Stúdió lesz, ami a meleg és intim légkörével segíteni fogja, hogy elmélyüljünk és csak magunkra koncentráljunk a nap folyamán.
Itt találsz képeket róla: http://www.indira.hu/galeria/

 

 

Árak
Az egésznapos workshopon való részvétel ára:  20.000 Ft

Koránkelő kedvezmény március 8-ig való jelentkezéssel és díjfizetéssel: 16.000 Ft
Barátnő kedvezmény, gyertek ketten: 32.000 Ft/2 fő


Fizetési feltételek

Jelentkezéskor, kártyával vagy banki átutalással. Jelentkezésed és helyed a részvételi díj megérkezésével válik biztosítottá.

Maximum résztvevői létszám:  8 fő.
A csoport minimum 4 fő jelentkezése esetén indul el. 

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

✔️Mert végre egy egész napot intenzíven és célirányosan azzal foglalkozhatsz, hogy meg tudjon érkezni a régen várt társ az életedbe.

✔️Mert szakértő kezekben leszel, nekem minden napom a társkeresés témájával telik, nem csak egy terület a sok közül, amivel foglalkozom.

✔️ Mert itt senkinek nem lesz unalmas a téma, bátran elmondhatod a gondolataidat és megoszthatod a félelmeidet.

✔️Mert csoportban dolgozni nagyon inspiráló, hasonló gondolkodású és célú emberekkel támogatjátok egymást egész nap.

✔️Mert nem csak a fejünkkel dolgozunk, hanem a testünket is segítségül hívjuk, hogy jobban rálássunk a működésünkre.

✔️Mert a nap végére tisztán látod majd a hogyan továbbot és konkrét tervvel mész el a következő lépéseket illetően.

 

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

 ***

 

 

2021. február 4, csütörtök, 18-20h  

HOL TALÁLOM A TÁRSAM? – ONLINE előadás

 

Előadó:
Bilics Tímea, Önismereti mentor, Coach, a tudatos társkeresés szakértője
www.bilicstimea.hu

A társkeresők egyik leggyakoribb kérdése így hangzik: hol ismerkedjek?
Bár új emberek megismerése mindig új lehetőségeket hoz, de belegondoltál-e már abba, hogy eddig hány helyre mentél el, hány új embert ismertél meg és mégsem találtad a társadat?
Hosszú hónapok vagy évek óta. Vajon miért van ez így?
Nos, szerintem azért, mert nem jó a kérdés. A kérdés ugyanis nem az, hogy hol ismerkedjél, hanem sokkal inkább a hogyan a fontos.

A hogyan alatt pedig nem azt értem, hogy mit mondj, hogy viselkedj – bár kétségtelenül nem mindegy – hanem azt, hogy mennyire vagy tudatos arra, hogy:

– mi befolyásol a társkeresés folyamán,
– készen állsz-e arra, hogy érkezzen hozzád valaki,
– mi motivál, mi segít és mi akadályoz a társad megtalálásában,
– tudod-e, hogy mi tesz valóban boldoggá,
– honnan származnak a párkapcsolattal kapcsolatos elképzeléseid és elvárásaid és mennyire valósak azok,
– egyáltalán, mennyire vagy tudatos önmagadra.

Ezen az előadáson többek között szó lesz arról, hogy

✔️Vajon miért nem találsz, miért nem sikerülnek a randik, miért kerülnek el a kiszemelt nők/férfiak?
✔️Vajon miért tűnik úgy, hogy felületes ma mindenki a világban?

✔️Miért tűnnek el a randipartnerek szó nélkül és az vajon kiről szól?
✔️Hol vannak az igazi nők és férfiak?
✔️Mi lehet annak a hátterében, hogy nem találom a társamat?

✔️Mit tehetek én azért, hogy hamarabb megérkezzen a társam az életembe?

✔️Milyen ember illik hozzám?

✔️Milyen párkapcsolatban lennék boldog?

✔️Mitől függ a kisugárzásom? Mi kell ahhoz, hogy engem is akarjon valaki?
✔️Honnan ismerem fel, ha valakinek valóban tetszem és komolyan gondolja?

✔️Vajon online vagy offline érdemes ismerkedni?
✔️Hogyan függ össze az önismeret és a társkeresés?

Ha Téged is hasonló gondolatok foglalkoztatnak és szeretnéd mihamarabb megtalálni a párodat, akkor tarts velünk.

A részvételi díj: 2000 Ft.

Szeretettel várlak!

 

2000 Ft

2021. január 14, csütörtök, 18-20.30h  

ONLINE WORKSHOP

A tavalyi év erősen bekorlátozta a társkeresési lehetőségeket, a szokásosnál sokkal kevesebb lehetőség volt személyesen találkozni, ismerkedni. Sokan úgy élik, meg hogy egy év kiesett tejesen a társkersésből, kárba ment.  Ha szeretnéd mihamarabb megtalálni a társadat vagy te is hasonlóan érzel, lehet alig várod végre újra lehessen kötetlenül ismerkedni, kávézókban ücsörögni vagy borozgatni és nagyokat sétálni a napsütésben.

Ezért ez a workshop arról szól, hogy adjunk egy kezdő lökést az évnek, nagyobb eséllyel folytasd a társkeresést, felkészültebb legyél, mint korábban.

Ezúttal ne előadásra készülj tőlem, hanem egy 150 perces workshopra. Így készítsd elő a papírod és a ceruzád, mert áttekintünk néhány területet, átgondolunk jó pár kérdést azzal kapcsolatban, hogy állsz most a társkereséssel.
Megnézzük, mi a helyzet az önbizalommal, vajon mennyire befolyásolnak még a korábbi tapasztalataid, tudod-e, hogy valóban mire vágynál egy párkapcsolatban, miről ismernéd fel azt az embert, akire vágysz. Eloszlatunk pár tévhitet a társkereséssel kapcsolatban és ránézünk arra, mi segíthet tovább lépned benne. Vagyis megnézzük, mik lennének azok a területek, amikről még nem gondolkodtál úgy igazán, amivel eddig nem foglalkoztál eleget vagy amiben fejlődnöd lenne érdemes.

Szóval abban segít ez a workshop, hogy kicsit tudatosabban indulj neki újra a társkeresésnek, jobban lásd magad és hogy mi segíthet, hogyan növelheted az esélyeid a boldog párkapcsolatra.

A workshop 2,5 órájában mesélek majd röviden, majd jó pár fontos kérdéskört fogunk átbeszélni, néhányat magad gondolsz majd át, másokat lehet, hogy majd csoportosan oldunk meg (ez létszámfüggő).

Maga a 2,5 óra is hoz majd fontos felismeréseket, de mindent nem tudunk lefedni ennyi idő alatt. Van néhány terület, amit  mindenképpen érdemes átgondolni a valós változásokért, vagy a helyes gondolatmenet érdekében. Így ajánlom figyelmedbe a TUDATOS TÁRSKERESÉS című könyvemet.
Hogy ösztönözzelek arra, hogy foglalkozz magaddal, fejlődj, tanulj magadról és a társkeresésről, készültem neked  3 féle ajándékkal is.

AJÁNDÉK 1:
Ha már megvetted a Tudatos Társkeresés című e-bookomat vagy könyvemet, akkor neked ez a workshop ingyenes, csak regisztrálnod kell.
Ezt  itt teheted meg: https://forms.gle/4oBD1TVMzyN3Vmcq5

AJÁNDÉK 2:
Ha a workshopig megveszed az e-bookot vagy a könyvet, akkor is ingyenesen jöhetsz a workshopra, azt ajándékba kapod tőlem.
Vásárolni itt tudsz: https://www.bilicstimea.hu/termekkategoria/tudatos-tarskereses-konyv/

AJÁNDÉK 3:
Ha a worskhop után kedvet kapsz a könyvemhez és 3 napon belül megvásárlod, akkor a workshop díját beszámolom neked, és annyival olcsóbban jutsz hozzá a könyvhöz. Ehhez az előadáson adni fogok egy kupon kódot, amit 3 napon belül tudsz majd felhasználni.

A wokshop online kerül megrendezésre és aznap fogom kiküldeni a Zoom linket hozzá, ahol be tudsz majd lépni. Ehhez szüséges lesz a telefonodra vagy számítógépedre telepíteni a zoom alkalmazást.

Innen tudod letölteni:  https://zoom.us/

3000 Ft

 

 

2020. szeptember 15, kedd 18-20h  

HOL TALÁLOM A TÁRSAM? – ONLINE előadás

 

Előadó:
Bilics Tímea, Önismereti mentor, Coach, a tudatos társkeresés szakértője
www.bilicstimea.hu

A társkeresők egyik leggyakoribb kérdése így hangzik: hol ismerkedjek?
Bár új emberek megismerése mindig új lehetőségeket hoz, de belegondoltál-e már abba, hogy eddig hány helyre mentél el, hány új embert ismertél meg és mégsem találtad a társadat?
Hosszú hónapok vagy évek óta. Vajon miért van ez így?
Nos, szerintem azért, mert nem jó a kérdés. A kérdés ugyanis nem az, hogy hol ismerkedjél, hanem sokkal inkább a hogyan a fontos.

A hogyan alatt pedig nem azt értem, hogy mit mondj, hogy viselkedj – bár kétségtelenül nem mindegy – hanem azt, hogy mennyire vagy tudatos arra, hogy:

– mi befolyásol a társkeresés folyamán,
– készen állsz-e arra, hogy érkezzen hozzád valaki,
– mi motivál, mi segít és mi akadályoz a társad megtalálásában,
– tudod-e, hogy mi tesz valóban boldoggá,
– honnan származnak a párkapcsolattal kapcsolatos elképzeléseid és elvárásaid és mennyire valósak azok,
– egyáltalán, mennyire vagy tudatos önmagadra.

Ezen az előadáson többek között szó lesz arról, hogy

✔️Vajon miért nem találsz, miért nem sikerülnek a randik, miért kerülnek el a kiszemelt nők/férfiak?
✔️Vajon miért tűnik úgy, hogy felületes ma mindenki a világban?

✔️Miért tűnnek el a randipartnerek szó nélkül és az vajon kiről szól?
✔️Hol vannak az igazi nők és férfiak?
✔️Mi lehet annak a hátterében, hogy nem találom a társamat?

✔️Mit tehetek én azért, hogy hamarabb megérkezzen a társam az életembe?

✔️Milyen ember illik hozzám?

✔️Milyen párkapcsolatban lennék boldog?

✔️Mitől függ a kisugárzásom? Mi kell ahhoz, hogy engem is akarjon valaki?
✔️Honnan ismerem fel, ha valakinek valóban tetszem és komolyan gondolja?

✔️Vajon online vagy offline érdemes ismerkedni?
✔️Hogyan függ össze az önismeret és a társkeresés?

Ha Téged is hasonló gondolatok foglalkoztatnak és szeretnéd mihamarabb megtalálni a párodat, akkor tarts velünk.

A részvételi díj: 2000 Ft.

Ha megvásárolod a tavasszal megjelent A TUDATOS TÁRSKERESÉS ALAPJAI című elektornikus könyvemet, akkor az előadásra a jegyed AJÁNDÉKBA kapod.
Ha élnél a lehetőséggel, kérlek, az E-könyvet  helyezd a kosárba, amit itt a webshopban tudsz megrendelni.

Szeretettel várlak!

 

2000 Ft

2020. szeptember 3, csütörtök 18-20h  

INGYENES BEMUTATÓ alkalom

 

KÖZELEBB MAGAMHOZ – Férfi és Női Önismereti kör

A szeptemberben induló férfi és női önismereti kör előtt szeretettel hívunk titeket egy díjmentes bemutató alkalomra.

Röviden beszélünk majd arról, hogy mit adhat egy férfi és női kör, az önismereti folyamatban hogyan segíthet titeket, hogy kerülhetsz KÖZELEBB MAGADHOZ és így a jelenegi vagy leendő társadhoz is.

Beszélünk majd arról is, hogy az önismereti folyamat milyen változásokat hozhat az életedben, milyen fázisokon megy keresztül az önismereti fejlődés és miért olyan fontos ez a mai világban.

Végül pedig egy CSOPORTÉLMÉNYben is részed lehet, ha velünk tartasz, hogy belekóstolj, miról is szól ez az egész.

CSOPORTVEZETŐK:
Bilics Tímea, Önismereti mentor, a tudatos társkeresés szakértője
Pázmányi Gábor, Coach, Önismereti mentor

Az eseményen a részvétel díjmentes, de kérlek REGISZTRÁLJ , emailben küldjük a részleteket..

Szeretettel várunk Titeket!

Az önismereti kör tematikáját az oldalon lejjebb görgetve a következő programnál tudod a tematikát elolvasni.

 

Részletek:
Összesen 8 alkalommal, két hetente találkozunk, alkalmanként 3 óra, hétköznap este 18-21hig, az utoló alkalom koedukált.

Kezdés:
Férfiak: szeptember 14, hétfő 18h, csoportvezető: Pázmányi Gábor, Coach, Önismereti mentor

Nők: Szeptember 16, szerda, 18h, csoportvezető: Bilics Tímea, Önismereti mentor, a tudatos társkeresés szakértője

Helyszín: Budapest, 2. kerület, Fazekas utca

Részvételi díj: 6000 Ft/ alkalom, összesen 48.000 Ft, amely két részletben is fizethető.
Ha egyben fizeted meg, akkor a kedvezményes ár 45.000 Ft.

Az árban benne van a terembérleti díj, a feladatok és feladatlapok, amit kaptok, egy jegyzetfüzet mindenkinek és az oktatói díj.

Férfiak:
szeptember 14
szeptember 28
október 12
október 26
november 9
november 23
december 7

Nők:
szeptember 16
szeptember 30
október 14
október 28
november 11
november 25
december 9

Az utolsó alkalom közösen lesz a december 14-ei héten. 🙂

Szívesen látunk titeket!

 

Ingyenes

2020. szeptember 14 – 2020. december 16. 

KÖZELEBB MAGAMHOZ – Férfi és Női önismereti kör

Önismeret. Oly sokszor hallani manapság. Miért fontos ez? Mit nyerhetünk az önismeret által?
Milyen hasznát vehetjük az életünkben, a hétköznapokban, és az emberi kapcsolatainkban?
Te ismered magadat?

Te vagy az a barna, szőke, vörös hajú, kék, zöld, vagy barna szemű férfi, vagy nő, aki szereti a spagettit, aki szeret táncolni, vagy olvasni, és szereti a zenét?
Aki jogász, vagy aki könyvelő, aki mérnök, rendezvényszervező vagy lakberendező?
Érzelmes vagy, vagy talán hirtelen haragú?
Magabiztos vagy, vagy esetleg félénk?
Introvertált, vagy olyan, aki szereti megmutatni magát a világnak. Ilyen-olyan-amolyan vagy.

Sorolhatnánk a jellemzőket, amik alapvetően határozzák meg a személyiségünket, a pszichénket, és a viselkedésünk alapján mások rólunk alkotott véleményét.

Azonban a testünk, a pillanatnyi identitásunk és az egyértelmű személyiségjellemzőinken, azaz a könnyen megismerhető tulajdonságainkon túl a valódi lényünk ennél sokkal összetettebb.

Sokkal több, mélyebb folyamat határozza meg a gondolkodásunkat, a szemléletünket, a választásainkat, a reakcióinkat, és az emberi
kapcsolatainkat, és ezen keresztül végeredményben az életünket.

AZ ÖNISMERETI MUNKA SORÁN lehetőség nyílik ezekre a rejtett tartalmakra rálátni, a saját működésünket, esetleges akadályozó részeinket, mintáinkat megismerni, felismerni, tudatosítani.

Ennek érdekében a csoportokban beszélgetések, és különféle módszerek segítségével többek között ezeket a kérdéseket járjuk körül, illetve mélyítjük el:

Ki is vagyok én, amikor nem csak a munkám határoz meg engem?
Hogyan élem, és hogyan szeretném valójában élni az életemet?
– Min szükséges és min lehet változtatnom ehhez?
– Mik a terveim, a vágyaim, az álmaim?
– Hogyan tűzzem ki és valósítsam meg a céljaimat?
Milyen értékeim és tulajdonságaim vannak, amik segítenek ezek elérésében?
– Vállalok-e kellő mértékben felelősséget a saját életemért?
– Szükséges-e, és ha igen, akkor hogyan tudnám növelni az önbizalmamat?
– Hogyan kommunikálok és hogyan döntök? Jó-e ez így?
Van-e különbség a férfi-női kommunikációban és működésben? Ha van, akkor mi?

És hogy miért tartjuk a csoportokat külön FÉRFI és külön NŐI körben?

Egyszerűen azért, mert más nézőpontból éli meg a világot és saját magát a férfi, és másból a nő.
És ez az önismereti folyamatokra is hatással van.

Tekintettel arra, hogy olyan kérdéseket is érintünk, amik kifejezetten a lényünk férfi vagy női aspektusait, megnyilvánulásait érinti, és mivel az ilyen témákat sokszor a férfiak aférfiak között, a nők pedig nők között szívesebben beszélik ki kendőzetlenül, ezért ezt az önismereti csoportot felosztottuk most két részre, hogy ezeken az alkalmakon valóban őszintén beszélhessünk mindenről.

De senki ne keseredjen el, mert a záró alkalom során koedukáltan összegezzük majd a tapasztalatokat, ahol véleménycserére is lesz lehetőség.
Sőt, jövőre folytatjuk majd a témát koedukáltan és kimondottan a párkapcsolatra kihegyezve.
Ott olyan emberekkel találkozol majd, akik már elkezdték felfedni és megimerni magukat.

Részletek:
Összesen 8 alkalommal, két hetente találkozunk, alkalmanként 3 óra, hétköznap este 18-21hig, az utoló alkalom koedukált.

Kezdés:
Férfiak: szeptember 14, hétfő 18h, csoportvezető: Pázmányi Gábor, Coach, Önismereti mentor

Nők: Szeptember 16, szerda, 18h, csoportvezető: Bilics Tímea, Önismereti mentor, a tudatos társkeresés szakértője

Helyszín: Budapest, 2. kerület, Fazekas utca

Részvételi díj: 6000 Ft/ alkalom, összesen 48.000 Ft, amely két részletben is fizethető.
Ha egyben fizeted meg, akkor a kedvezményes ár 45.000 Ft.

Az árban benne van a terembérleti díj, a feladatok és feladatlapok, amit kaptok, egy jegyzetfüzet mindenkinek és az oktatói díj.

Férfiak:
szeptember 14
szeptember 28
október 12
október 26
november 9
november 23
december 7

Nők:
szeptember 16
szeptember 30
október 14
október 28
november 11
november 25
december 9

Az utolsó alkalom közösen lesz a december 14-ei héten. 🙂

Szívesen látunk titeket!

 

48000 Ft

2020. augusztus 30. vasárnap, 17-21h

FIGYELEM!
A rendezvényre a női helyek elfogytak, csak férfi helyünk van még kettő (bejegyzés: 2020.08.24)
Ha szeretnél részt venni a következő rendezvényen, regisztrlj be és elsők között kapsz majd értesítést.

ÚJ IDŐPONTBAN!
Az időjárás miatt a rendezvényünket augusztus 30-vasárnap délután-estére tettük át!

A legnagyobb igény, amivel társkeresési szakértőként szembesülök, hogy kevés a lehetőség a személyes ismerkedésre.

Erre az igényre válaszolva jött létre ez az esemény.
Egy nyári este, zöld lombok között, hangulatos környezetben, Budapest centrumában ahol csupa intelligens, komoly szándékú emberek vesznek részt.

12 férfit és 12 nőt várok a rendezvényre, amelynek neve: TÁRSKERESŐ NYÁRESTE.

A hölgy helyek már elfogytak, de férfiakat várunk még a rendezvényre, számukra van még pár szabad hely.

Kimondottan az a cél, hogy együtt legyünk, megismerjük egymást. Olyan feladatokkal készülök, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy meglásd a másikban az embert, hogy fel tudjon ébredni a vonzalom egymás irányába.

Ezúttal a 35-50 éves korosztályt várom ismerkedni, tapasztalatom alapján legtöbben ennek a sávnak a közepén vannak.

Ha kilógnál 1-2 évvel, de nagyon szeretnél jönni, akkor jelezz nálam és meglátom, hogy a többi jelentkező hol van korban, be tudlak-e engedni.
A jelentkezési lapon bejelölheted, milyen korosztállyal ismerkednél és igyekszem annak megfelelően alakítani az estét, amennyire csak lehet.

A júniusi rendezvényen összesen 11 randi jött létre, tarts velünk, ha szeretnél te is értelmes, intelligens emberek között eltölteni egy tartalmas estét és komoly szándékkal ismerkednél.

Szóval egy nagyon kedves eseményre invitállak a szép környezet és a hangulatvilágítás adja majd meg a romantikus hátteret nekünk.

A rendezvény helyszíne a Pagony Kertvendéglő a város szívében, a Gellért térnél.

És hogy mire is számíthatsz?
Érkezés 17.00htól, étel, üdítő rendelés, elhelyezkedés, mosdó, könnyed, csevegés.
Egymásra hangolódás, rövid bemutatkozás, ismerkedés, fiúk-lányok kettesével és négyesével, közös beszélgeté.

Hétvége lévén most egy órával korábban kezdünk, így a rendezvény után lesz bőven idő a szabad társalgásra is.

A végén felírhatod egy papírra, ha valaki tetszett és ha kölcsönösen jelöltétek egymást, akkor én, mint Ámor földi helyettese, kiadom egymásnak az elérhetőségeteket és találkozhattok egymással utána. Persze ez történhet organikus módon is, a közreműködésem nélkül, de szeretném a kevésbé bátraknak is megadni a lehetőséget.

A részvételi díj: 5000 Ft,
ami szervezést és fejenként egy hűsítő limonádét foglal magában, a helyszínen a többi fogyasztást magad állod.

FELTÉTELEK:
1. Bejutás regisztrációs sorrendben. A helyedet a regisztrációt követő 24 óráig tudom tartani, addig kérlek, egyenlítsd ki a díjat, utána csak addig tudom tartani, amíg meg nem telik a létszám.

2. Legjobb tudásom szerint igyekszem biztosítani, hogy a résztvevői létszámban meglegyen a 12 férfi és 12 nő, de 100%-ra garantálni nem tudom. A legutóbbi rendezvényen simén megvolt az egyenlő látsázm, arra számítok, most is így lesz.

3. A rendezvény minimum 16 fővel kerül megrendezésre.

4. Visszamondást legkésőbb augusztus 11, kedd éjfélig tudok elfogadni, utána már nem jár vissza a díj, de másra átruházhatod a helyedet, amíg vannak még szabad helyek.

5. Rossz idő esetén esőnapot tűzünk ki. Ha az új időpont nem megfelelő számodra, a befizetett díjat visszautalom.

Visszajelzések az előző esemény résztvevőitől:

„Köszönöm szépen a tegnap estét, nagyon jól éreztem magam, és a játékoknak is nagyon örültem. A kérdések, amiket feltettél, izgalmasak, és tartalmasak voltak, szívesen vettem, hogy mozgással indultunk, és az asztaloknál a téma javaslataid is szuper gondolat ébresztők voltak, tényleg olyanok, amelyek mentén el tudott indulni egy tartalmas beszélgetés.”

„Az online társkeresés tapasztalatából nézve, emberközelibb ez a fajta dedikált csoportos találkozás: nincs képretus, nincs személytelen csetelgetés, nincs időhúzás, nincs búcsúszó nélküli spontán törlés, sem a fotó-nélküliség égisze alatti rejtőzködés.
Van viszont egymás szemében elmélyülés, érdeklődő, barátságos beszélgetés, és ezáltal egymás kisugárzásának testközeli érzékelése.”

„Kellemes, élményekkel teli estét töltöttünk el a programon. A helyszín csendes, nyugalmas környezetet biztosított. A szervezés tökéletes volt és segítőkész. A programok könnyed, feszengés nélküli lehetőséget adtak, hogy egymást megismerjük vagy csak beszélgessünk. Köszönöm az estét.”

 

2020. augusztus 1. vasárnap, 9-19h

 

Egésznapos önismereti workshop társkeresőknek


Kinek szól?

Ez a nap azoknak a társkeresőknek szól, akik  szeretnének egy egész napot célzottan és intenzíven a párkapcsolatuk megteremtésén dolgozni.

A workshopon szisztematikusan és személyre szólóan foglalkozunk a társkereséseddel. Ránézünk közösen az elvárásaidra és elakadásaidra, helyre tesszük az esetleges félreértéseket, önbizalmat gyűjtünk és meditálunk is a leendő kapcsolatunkra.

A nap végére letisztul majd sok minden számodra, a leendő párod sokkal elérhetőbbnek tűnik majd, konkrét célokkal és lépésekkel térsz majd haza, feltöltekezve és kisimulva.

Mindezt az ott közösen kialakuló, meghallgató és elfogadó tér teszi majd felejthetetlen élménnyé számodra, ha velünk tartasz.
Szeretettel invitállak, fontos felismeréseket hozhat a nap és nagy lépést tehetsz a leendő párkapcsolatod felé mindössze egyetlen nap alatt.

Miért project?
Életünk számos területén szisztematikusan végig gondoljuk az elvárásainkat, körülnézünk a piacon, értékeljük a megszerzett információkat és a számunkra legjobb opciót választjuk. Mindezeken a lépéseken keresztül megyünk mielőtt új állást keresünk, ha új otthont, autót, elektronika cikket  vásárlunk, bankot, biztosítót, iskolát választunk, vagy ha nyaralni mennénk.

Tehát mindezek közben projectszemléletet alkalmazunk.

Ezzel szemben életünk szinte legfontosabb területén, a párválasztás során legtöbben passzívan viselkedünk. Abban reménykedünk, hogy  összefutunk a leendő párunkkal egy társaságban, rendezvényen vagy éppen az utcán, tehát azt várjuk, hogy csak úgy megtörténjen velünk a szerelem.

Ez a passzív hozzáállás és fókusz nélküli keresés sokaknak éveikbe telik és ezért sokak hosszú éveket töltenek egyedül és felmerül a veszély, hogy kifutnak az időből, ami a gyermekvállalást illeti.

Fontos lenne, hogy a társkeresésre is projectként tekintsünk.  Fontos szisztematikusan végig gondolni, helyén kezelni és értékelni a számunkra fontos feltételeket és opciókat, vágyainkat, illetve az utunkba álló akadályokat és hiányosságainkat, majd ezeknek megfelelően cselekedni a minél gyorsabb és biztosabb siker érdekében. Ezt a szemléletet szeretném erősíteni a társkeresőkben ezen a workshopon.

Szeretettel invitállak, fontos felismeréseket hozhat a nap és nagy lépést tehetsz a leendő párkapcsolatod felé mindössze egyetlen nap alatt.

Ha félnél egyedül jönni, ne aggódj! Hozd el a barátnődet, gyertek együtt kedvezőbb jegyáron!


Helyszín

Helyszínünk a csodálatosan szép Tree of Life Stúdió lesz, ami a meleg és intim légkörével segíteni fogja, hogy elmélyüljünk és csak magunkra koncentráljunk a nap folyamán.
Itt találsz képeket róla: http://www.indira.hu/galeria/

 

 

Árak
Az egésznapos workshopon való részvétel ára:  20.000 Ft

Koránkelő kedvezmény július 12-ig való jelentkezéssel és díjfizetéssel: 18.000 Ft
Barátnő kedvezmény, gyertek ketten: 36.000 Ft/2 fő


Fizetési feltételek

Jelentkezéskor, a visszaigazoló emailben megadott bankszámla számra átutalással.

Maximum résztvevői létszám:  12 fő.
A csoport minimum 4 fő jelentkezése esetén indul el. 

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

✔️Mert végre egy egész napot intenzíven és célirányosan azzal foglalkozhatsz, hogy meg tudjon érkezni a régen várt társ az életedbe.

✔️Mert szakértő kezekben leszel, nekem minden napom a társkeresés témájával telik, nem csak egy terület a sok közül, amivel foglalkozom.

✔️ Mert itt senkinek nem lesz unalmas a téma, bátran elmondhatod a gondolataidat és megoszthatod a félelmeidet.

✔️Mert csoportban dolgozni nagyon inspiráló, hasonló gondolkodású és célú emberekkel támogatjátok egymást egész nap.

✔️Mert nem csak a fejünkkel dolgozunk, hanem a testünket is segítségül hívjuk, hogy jobban rálássunk a működésünkre.

✔️Mert a nap végére tisztán látod majd a hogyan továbbot és konkrét tervvel mész el a következő lépéseket illetően.

 

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

 ***

20.000 Ft

2020. június 23. kedd, 18-22h

Nagyszerű programra hívlak benneteket Június 23-ra, a SZENT IVÁN ÉJI TÁRSKERESŐ PIKNIKRE.
12 férfit és 12 nőt várok a rendezvényre, egy varázslatos estére, ahol kimondottan az a cél, hogy együtt legyünk, megismerjük egymást. Olyan feladatokkal készülök, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy meglásd a másikban az embert, hogy fel tudjon ébredni a vonzalom.

Szent Iván éj az év legrövidebb éjszakája, a nyári napfordulót ünnepeljük, a régiek hiedelme szerint „varázslatos éjszaka, amikor szinte bármi megtörténhet és a kívánságok teljesülhetnek”.
Ez a mágikus éjjel kedvez a szerelemmel és bőséggel kapcsolatos varázslatoknak is.

A magyar hagyomány szerint ezen az éjszakán tüzet ugranak azok, aki szerelemesek vagy szerelemre vágyók ás ezen az éjszakán mutatkoztak be elsőként a nyilvánosság előtt a szerelmes párok.

Szóval egy nagyon kedves eseményre invitállak árnyas lombok közé, ahol a szép környezet és a hangulatvilágítás adja majd meg a romantikus hátteret nekünk.

A rendezvény helyszínnel most tárgyalok, de Budapest belvárosra számíts, a budai oldalon, Gellért tér közelében. Remélem, sikerül megállapodni velük. Ha nem, akkor a Margit-szigeten fogunk letáborozni. Eredetileg egy parkba terveztem, ezért kapta a piknik nevet az esemény, de végül megtartottam.

 

És hogy mire is számíthatsz?

Érkezés 18.00htól, étel, üdítő rendelés, elhelyezkedés, mosdó, könnyed, csevegés.

Egymásra hangolódás, rövid bemutatkozás, ismerkedés, fiúk-lányok kettesével és négyesével, közös feladatok, játék.

Terveim szerint lesz egy kis mozgásos-zenés feladat is (nem tánc, ne ijedj meg), ami segít többet megtudni egymásról.

Közös tűzgyújtási ceremónia és tűzugrás (ez csak szimbolikusan természetesen).

És lesz idő a szabad társalgásra is.

A végén felírhatod egy papírra, ha valaki tetszett és ha kölcsönösen jelöltétek egymást, akkor én, mint Ámor, kiadom egymásnak az elérhetőségeteket és találkozhattok egymással utána. Persze ez történhet organikus módon is, a közreműködésem nélkül, de szeretném a kevésbé bátraknak is megadni a lehetőséget.

A részvételi díj: 4000 Ft.
A díj a szervezést foglalja magában, a helyszínen az italokat és étkezést magad állod.

FELTÉTELEK:
1. Bejutás regisztrációs sorrendben. A helyedet a regisztrációt követő 24 óráig tudom tartani, addig kérlek, egyenlítsd ki a díjat, utána csak addig tudom tartani, amíg meg nem telik a létszám.

2. Legjobb tudásom szerint igyekszem biztosítani, hogy a résztvevői létszámban meglegyen a 12 férfi és 12 nő, de 100%-ra garantálni nem tudom.

Így hölgyek jelentkezését 12 főig fogadom, ezen felül egészen a rendezvény előtti 3. napig férfiak regisztrációját fogadom csak a fennmaradó helyekre, utána feltöltöm a létszámot hölgyekkel.

3. A rendezvény minimum 16 fővel kerül megrendezésre, jelentős túljelentkezés esetén még egy időpontot kitűzök.

4. Visszamondást legkésőbb június 19, péntek éjfélig tudok elfogadni, utána már nem jár vissza a díj, de másra átruházhatod a helyedet.

5. Rossz idő esetén esőnapot tűzünk ki. Ha az új időpont nem megfelelő számodra, a befizetett díjat visszautalom

 

4000 Ft

2020. május 28. csütörtök, 18-20h


TÁRSTALÁLÁS KERÜLŐUTAK NÉLKÜL
Fókuszban a Férfi-női szerepek és kommunikáció

Webinarium

A „Hogyan keressem a társamat manapság?” és a „Hol találom a társam?” előadások után örömmel jelentem be, hogy új témával jelentkezem.

Legújabb előadásom középpontjában a női és férfi szerepek és kommunikáció, illetve a társkeresésnek az ismerkedési és a randevúzási fázisában felmerülő olyan kérdések állnak, mint:

 • Mi alapján válasszak?
 • Honnan tudom, hogy a megfelelő társat választom?
 • Mennyire fontos a közös hobbi?
 • Hányszor érdemes találkozni valakivel, amire eldöntöm, hogy hogyan tovább? Hányadik randin érdemes belevágni a szexbe?
 • Mi a férfi és a nő szerepe az ismerkedés során?
 • A kommunikáció szintjei és szerepe az ismerkedés során
 • Hogyan kommunikáljak és cselekedjek, hogy az férfias/nőies legyen?
 • Hogyan adhatom tudtára, hogy tetszik nekem férfiként /nőként?
 • Honnan tudom, hogy a másik érdeklődik irántam?
 • Elvárható-e a teljes őszinteség az ismerkedés és a társkeresés során?
 • Mi is az a feltétel nélküli szeretet és hogy van ez a párkapcsolatban?
 • Mik a legnagyobb tévhitek az ismerkedéssel és a párkapcsolattal kapcsolatban?
 • Ki a megfelelő társ számomra?
 • Ki az elég jó?

Az előadás webinárium formájában, online kerül megrendezésre, időtartama nagyjából 120 perc, a végén lehetőség lesz kérdések feltevésére is.
A részvétel díja: 2000 Ft

A részvételhez szükséges linket és jelszót a díj megfizetése után kapod meg emailben.

DÍJMENTESEN VEHETSZ RÉSZT a webináriumon, ha addig megvásárlod a nemrégiben megjelent, A TUDATOS TÁRSKERESÉS ALAPJAI című könyvemet.

A könyv és az előadás anyaga különböző!
A könyvről itt olvashatsz bővebben és itt tudod megrendelni is:

https://www.bilicstimea.hu/konyv-2/

 

2000 Ft

2020. március 15. vasárnap, 9-19h

 

Egésznapos önismereti workshop társkeresőknek

 

Kinek szól?
Ez a nap azoknak a társkeresőknek szól, akik  szeretnének egy egész napot célzottan és intenzíven a párkapcsolatuk megteremtésén dolgozni.

 

A workshopon szisztematikusan és személyre szólóan foglalkozunk a társkereséseddel. Ránézünk közösen az elvárásaidra és elakadásaidra, helyre tesszük az esetleges félreértéseket, önbizalmat gyűjtünk és meditálunk is a leendő kapcsolatunkra.

A nap végére letisztul majd sok minden számodra, a leendő párod sokkal elérhetőbbnek tűnik majd, konkrét célokkal és lépésekkel térsz majd haza, feltöltekezve és kisimulva.

Mindezt az ott közösen kialakuló, meghallgató és elfogadó tér teszi majd felejthetetlen élménnyé számodra, ha velünk tartasz.
Szeretettel invitállak, fontos felismeréseket hozhat a nap és nagy lépést tehetsz a leendő párkapcsolatod felé mindössze egyetlen nap alatt.

 

Miért project?
Életünk számos területén szisztematikusan végig gondoljuk az elvárásainkat, körülnézünk a piacon, értékeljük a megszerzett információkat és a számunkra legjobb opciót választjuk. Mindezeken a lépéseken keresztül megyünk mielőtt új állást keresünk, ha új otthont, autót, elektronika cikket  vásárlunk, bankot, biztosítót, iskolát választunk, vagy ha nyaralni mennénk.   

Tehát mindezek közben projectszemléletet alkalmazunk.


Ezzel szemben életünk szinte legfontosabb területén, a párválasztás során legtöbben passzívan viselkedünk. Abban reménykedünk, hogy  összefutunk a leendő párunkkal egy társaságban, rendezvényen vagy éppen az utcán, tehát azt várjuk, hogy csak úgy megtörténjen velünk a szerelem.

Ez a passzív hozzáállás és fókusz nélküli keresés sokaknak éveikbe telik és ezért sokak hosszú éveket töltenek egyedül és felmerül a veszély, hogy kifutnak az időből, ami a gyermekvállalást illeti.

Fontos lenne, hogy a társkeresésre is projectként tekintsünk.  Fontos szisztematikusan végig gondolni, helyén kezelni és értékelni a számunkra fontos feltételeket és opciókat, vágyainkat, illetve az utunkba álló akadályokat és hiányosságainkat, majd ezeknek megfelelően cselekedni a minél gyorsabb és biztosabb siker érdekében.Ezt a szemléletet szeretném erősíteni a társkeresőkben ezen a workshopon.

 

 

Szeretettel invitállak, fontos felismeréseket hozhat a nap és nagy lépést tehetsz a leendő párkapcsolatod felé mindössze egyetlen nap alatt.

Ha félnél egyedül jönni, ne aggódj! Hozd el a barátnődet, gyertek együtt kedvezőbb jegyáron!

Helyszín

Helyszínünk a csodálatosan szép Tree of Life Stúdió lesz, ami a meleg és intim légkörével segíteni fogja, hogy elmélyüljünk és csak magunkra koncentráljunk a nap folyamán.
Itt találsz képeket róla: http://www.indira.hu/galeria/


Árak

Az egésznapos workshopon való részvétel ára:  20.000 Ft

Koránkelő kedvezmény március 1-ig való jelentkezéssel: 18.000 Ft

Barátnő kedvezmény, gyertek ketten: 36.000 Ft/2 fő

 

Fizetési feltételek

Jelentkezéskor 5.000 Ft átutalással, a fennmaradó rész március 10-ig átutalással.

Maximum résztvevői létszám:  12 fő.
A csop
ort minimum 6 fő jelentkezése esetén indul el. 


MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

✔️Mert végre egy egész napot intenzíven és célirányosan azzal foglalkozhatsz, hogy meg tudjon érkezni a régen várt társ az életedbe.

✔️Mert szakértő kezekben leszel, nekem minden napom a társkeresés témájával telik, nem csak egy terület a sok közül, amivel foglalkozom. 

✔️ Mert itt senkinek nem lesz unalmas a téma, bátran elmondhatod a gondolataidat és megoszthatod a félelmeidet. 

✔️Mert csoportban dolgozni nagyon inspiráló, hasonló gondolkodású és célú emberekkel támogatjátok egymást egész nap.

✔️Mert nem csak a fejünkkel dolgozunk, hanem a testünket is segítségül hívjuk, hogy jobban rálássunk a működésünkre.

✔️Mert a nap végére tisztán látod majd a hogyan továbbot és konkrét tervvel mész el a következő lépéseket illetően.

 

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

 ***

20000 Ft

2020. február 6. csütörtök, 18-20h

 

A társkeresők egyik leggyakoribb kérdése így hangzik: hol ismerkedjek?
Bár új emberek megismerése mindig új lehetőségeket hoz, de belegondoltál-e már abba, hogy eddig hány helyre mentél el, hány új embert ismertél meg és mégsem találtad a társadat. Hosszú hónapok vagy évek óta.
Vajon miért van ez így?
Nos, szerintem azért, mert nem jó a kérdés. A kérdés ugyanis nem az, hogy hol ismerkedjél, hanem sokkal inkább a hogyan a fontos.

A hogyan alatt pedig nem azt értem, hogy mit mondj, hogy viselkedj – bár kétségtelenül nem mindegy – hanem azt, hogyan vagy jelen, amikor új emberekkel ismerkedsz.

Ez pedig nagyban függ attól, HOGYAN VAGY JELEN a mindennapokban és a saját életedben, mennyire vagy tudatos:
💮 arra, hogy mi befolyásol a társkeresés folyamán,
💮 hogy épp milyen lelkiállapotban vagy ,
💮 hogy mi motivál és mi akadályoz a céljaid elérésében és a társad megtalálásában,
💮 mennyire tudod, hogy mi tesz valóban boldoggá,
💮 mennyire tudod, hogy honnan származnak a vágyaid és mennyire valósak azok,
💮 egyáltalán, mennyire vagy tudatos önmagadra,

Ezen az előadáson többek között szó lesz arról, hogy

✔️Vajon miért nem találsz, miért nem sikerülnek a randik, miért kerülnek el a kiszemelt nők/férfiak?
✔️Vajon miért tűnik úgy, hogy felületes ma mindenki a világban?
✔️Hol vannak az igazi nők és férfiak?
✔️Mi lehet annak a hátterében, hogy nem találom a társamat?
✔️Mit tehetek én azért, hogy hamarabb megérkezzen az életembe?
✔️Honnan ismerem fel, ha velem van a baj?
✔️Miért tűnnek el a randipartnerek szó nélkül?
✔️Honnan ismerem fel, ha valakinek valóban tetszem és komolyan gondolja?
✔️Mitől függ a kisugárzásom? Mi kell ahhoz, hogy engem is akarjon valaki?
✔️Milyen ember illik hozzám?
✔️Vajon online vagy offline érdemes ismerkedni?
✔️Hogyan függ össze az önismeret és a társkeresés?
✔️Mit jelent pontosan a tudatos társkeresés?

Ha Téged is hasonló gondolatok foglalkoztatnak és szeretnéd mihamarabb magtalálni a párodat, akkor tarts velünk.

Helyszín: MAGNET HÁZ, 1062 Budapest, Andrássy út 98., Bojtorján terem

Fizetési feltételek:

Jelentkezéskor 3.000 Ft átutalással.

Koránkelő kedvezmény: 2500 Ft. Január 10-ig való jelentkezés és utalás esetén.

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

***

 

3000 Ft

2019. november 13. szerda, 18-21h

 

Kapcsolódási mintáink gyerekkorunkban alakulnak ki és egész életünkben elkísérnek bennünket. Nagyban befolyásolják azt, ahogy másokhoz viszonyulunk és ahogy az intimitást meg tudjuk élni. Ezen a foglalkozáson  arra nézünk rá és tudatosítjuk, hogy is vagyunk velük pontosan.

Vajon hogyan kapcsolódom embertársaimhoz és mit várok egy kapcsolattól vagy párkapcsolattól?
Kapcsolódom-e másokhoz, vágyom-e rá vagy inkább magányos farkasként rovom a útjaimat, mert félek kapcsolódni vagy nem tudom, hogy kellene?

Vajon inkább vezetni vagy követni komfortos nekem?
Hogyan reagálok arra, ha valaki közeledik hozzám?  Mennyire tudom közel engedni a másik embert?  Vajon vágyom-e az érintést és vajon be tudom-e fogadni vagy idegenkedem tőle?

Vajon tudom-e mi a különbség az intimitás és a szexualitás között vagy egyként kezelem őket? Hogyan élhetem meg az érintést és az intimitást, ha nincs párkapcsolat az életemben? Megélhetem-e egyáltalán vagy le kell mondanom róla?

Ennek a foglalkozásnak a keretében erről fogok mesélni, majd a mozdulatokon keresztül fogjuk megtapasztalni a saját természetünket, vágyainkat és határainkat, és végül beszélgetünk a megéléseinkről.


A LEMangURIAról:

LEMangURIA szabad tánc, mely kortól, nemtől és táncos előképzettségtől független mozgásforma. Önismereti út, melyen mozgáson, táncon, kapcsolódásokon keresztül tapasztalsz. A foglalkozások során érzéseinken és mozdulatainkon keresztül kapcsolódunk a lelkünk világához, testünkhöz, és megértő szellemi folyamatainkhoz.

A tánc élményt adó, gyógyító, személyiség- és lélekformáló ereje által megérted belső folyamataid, felfedezed erősségeid, képességeid, fejleszted a kreativitásod, valamint megismerkedsz a haladást gátló blokkjaiddal, félelmeiddel, sémáiddal és a táncoddal oldod fel azokat. Így megtapasztalod a szabadon mozdulás könnyedségét, felszabadultságát, örömteliségét és új nézőpontokból kezded el látni a világot.

Helyszín

MAGNET HÁZ, 1062 Budapest, Andrássy út 98, Boróka terem

Fizetési feltételek

Jelentkezéskor 3.500 Ft átutalással.

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

 ***

3500 Ft

2019. október 26. szombat, 9-18h

 

Egésznapos önismereti workshop társkeresőknek, akik szeretnének gyorsítópályára állni

Miért project?
Életünk számos területén szisztematikusan végig gondoljuk az elvárásainkat, körülnézünk a piacon, értékeljük a megszerzett információkat és a számunkra legjobb opciót választjuk. Mindezeken a lépéseken keresztül megyünk mielőtt új állást keresünk, ha új otthont, autót, elektronika cikket  vásárlunk, bankot, biztosítót, iskolát választunk, vagy ha nyaralni mennénk.   

Tehát mindezek közben projectszemléletet alkalmazunk.


Ezzel szemben életünk szinte legfontosabb területén, a párválasztás során legtöbben passzívan viselkedünk. Abban reménykedünk, hogy  összefutunk a leendő párunkkal egy társaságban, rendezvényen vagy éppen az utcán, tehát azt várjuk, hogy csak úgy megtörténjen velünk a szerelem.

Ez a passzív hozzáállás és fókusz nélküli keresés sokaknak éveikbe telik és ezért sokak hosszú éveket töltenek egyedül és felmerül a veszély, hogy kifutnak az időből, ami a gyermekvállalást illeti.

Fontos lenne, hogy a társkeresésre is projectként tekintsünk.  Fontos szisztematikusan végig gondolni, helyén kezelni és értékelni a számunkra fontos feltételeket és opciókat, vágyainkat, illetve az utunkba álló akadályokat és hiányosságainkat, majd ezeknek megfelelően cselekedni a minél gyorsabb és biztosabb siker érdekében.Ezt a szemléletet szeretném erősíteni a társkeresőkben ezen a workshopon.

Kinek szól?
Ez a nap azoknak a társkeresőknek szól, akik nem szeretnék az időt vesztegetni, hanem szeretnének egy egész napot célzottan és intenzíven a párkapcsolatuk megteremtésén dolgozni.

 

Mi történik majd?
Ezen a workshopon szisztematikusan és személyre szólóan foglalkozunk a társkereséseddel. Ránézünk közösen az elvárásaidra és elakadásaidra, helyre tesszük az esetleges félreértéseket, önbizalmat gyűjtünk és meditálunk is a leendő kapcsolatunkra.

A nap folyamán megmozdítjuk a testünket is, beépítek egy mozgásterápiás foglalkozást is a programba. A zene és mozgás által kapcsolódunk majd a szavakkal nehezen megfogalmazható, vagy mélyben lévő érzéseinkhez és felszínre, hozzuk, felszabadítjuk azokat, pozitív megerősítéseket ültetünk el a helyükbe. Ez végtelenül felszabadító tud lenni és korlátokat tud áttörni.

 

A nap végére letisztul majd sok minden számodra, a leendő párod sokkal elérhetőbbnek tűnik majd,  és konkrét célokkal és lépésekkel térsz majd haza, feltöltekezve és kisimulva.

Mindezt az ott közösen kialakuló, meghallgató és elfogadó tér teszi majd felejthetetlen élménnyé számodra, ha velünk tartasz.

 

Szeretettel invitállak, fontos felismeréseket hozhat a nap és nagy lépést tehetsz a leendő párkapcsolatod felé mindössze egyetlen nap alatt.

Ha félnél egyedül jönni, ne aggódj! Hozd el a barátnődet, gyertek együtt kedvezőbb jegyáron!

Helyszín

Helyszínünk a csodálatosan szép Tree of Life Stúdió lesz, ami a meleg és intim légkörével segíteni fogja, hogy elmélyüljünk és csak magunkra koncentráljunk a nap folyamán.
Itt találsz képeket róla: http://www.indira.hu/galeria/


Árak

Az egésznapos workshopon való részvétel ára:  18.000 Ft

Koránkelő kedvezmény október 6-ig való jelentkezéssel: 15.000 Ft

Barátnő kedvezmény, gyertek ketten: 26.000 Ft/2 fő

 

Fizetési feltételek

Jelentkezéskor 5.000 Ft átutalással, a fennmaradó rész október 21-ei héten szintén átutalással.
*Ha voltál a szeptember 18-ai előadáson, a jegyedet beszámítom a workshop árába.

Maximum résztvevői létszám:  12 fő.
A csop
ort minimum 6 fő jelentkezése esetén indul el. 


AJÁNDÉKBA ADOK EGY 45 PERCES, TELEFONOS KONZULTÁCIÓT, ha október 6-ig,  koránkelő kedvezménnyel jelentkezel, és addig be is fizeted az előleget 

A konzultáción csak veled foglalkozunk, értéke: 6.000 Ft. Élj vele! 🙂

 

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

✔️Mert végre egy egész napot intenzíven és célirányosan azzal foglalkozhatsz, hogy meg tudjon érkezni a régen várt társ az életedbe.

✔️Mert szakértő kezekben leszel, nekem minden napom a társkeresés témájával telik, nem csak egy terület a sok közül, amivel foglalkozom. 

✔️ Mert itt senkinek nem lesz unalmas a téma, bátran elmondhatod a gondolataidat és megoszthatod a félelmeidet. 

✔️Mert csoportban dolgozni nagyon inspiráló, hasonló gondolkodású és célú emberekkel támogatjátok egymást egész nap.

✔️Mert nem csak a fejünkkel dolgozunk, hanem a testünket is segítségül hívjuk, hogy jobban rálássunk a működésünkre.

✔️Mert a nap végére tisztán látod majd a hogyan továbbot és konkrét tervvel mész el a következő lépéseket illetően.

✔️és végül az AJÁNDÉK 45 perces telefonos konzulátcióval még tovább tudsz lépni az utadon a társad felé.

 

FONTOS! A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.

 ***

18000 Ft
Manapság a társkeresés sokaknál hosszú évekig tart. Egyre többen vannak, akik még a harmincas évek végére, negyvenes éveikre sem találták meg a társukat, mára minden tizedik ember él egyedül Magyarországon. A társkeresők a sokszor hosszú évekig tartó egyedüllét kapcsán olyan új kihívásokkal találkoznak, amelyekre még nincsenek jól bevált és társadalmilag elfogadott szabályok és megoldások.
 
Beszélünk majd arról, hogy
• Melyek a társadalmi változások és jelenségek, vannak hatással a pártalálásra?
• Mindezek hogyan befolyásolják a fiatalok elköteleződési kedvét?
• Kik keresik manapság a párjukat? Mire vágyik a mai társkereső?
• Melyek a köztudatban elterjedt féligazságok és tévedések a társkereséssel kapcsolatban?
Szó lesz még az önismeretről, a spiritualitás és társkeresés összekapcsolódásáról és csapdáiról.
Végül beszélük majd arról, hogyan érdemes a társkeresésnek manapság nekikezdeni.
 
Belépő ára: 2.800 Ft

Koránkelő ár szeptember 4-ig: 2.300 Ft 

 

FONTOS!
A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött.
A rendezvényre a részvételed és helyed a jegy árának megérkezésével válik biztosítottá.
 
2800 Ft