fbpx

Bilics Tímea

Önismereti mentor, társkeresési szakértő

 kísérő a tudatos élethez és társkereséshez

Mit mondanak rólam az ügyfeleim?

Ezt mondják, akik már jártak nálam

 

„Én csak szeretném megköszönni, amit adsz, mert ugyan csak pár hónapja járok hozzád, de olyan terheket vettél le a vállamról, amiket évek óta cipeltem. Évek óta nem voltam ilyen kiegyensúlyozott és ezt a környezetem is észrevette, nem csak én, annyira látványos a változás. Mindenkinek azt mondom, csak egy dolgot bánok, hogy nem kezdtem el előbb. Aki még nem járt nálad, de gondolkodik rajta, ne habozzon, mert az az önismereti út, amin  te végigkísérsz, hihetetlenül fontos és nagyon sokat segít az életben. 

Lilla

„A coaching során a görcsös megfelelési kényszerrel kombinált önbizalom hiányon dolgoztunk. Már az első perctől fogva nagyon oldottan és nyíltan tudtunk beszélni, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Timi mindvégig egy számomra biztonságot adó és nyugodt hangulatot teremtett. Sok hasznos módszerrel gazdagodtam, amiket az életem más területein is hasznosítani tudok. A találkozók során korábban megoldhatatlannak tűnő elakadások oldódtak, sőt úgy érzem, több el is tűnt.”

„A találkozókat izgatottan vártam, hogy aznap éppen mitől sikerül majd megszabadulnom. Minden alkalom után azt éreztem, hogy felszabadultam vagy kiszabadultam, mintha újjászülettem volna. A legnagyobb fejlődést abban értem el, hogy külső visszajelzések nélkül is látom magamban az értéket. Úgy érzem, számomra most egy új felszabadult korszak kezdődik. Köszönöm Timi, hogy kikísértél az erdőből a tisztásra.”

Enikő

„Párkeresés témában jártam Timinél, és nagyon sokat segített, hogy tudatosabban összeszedtük a körülöttem lévő és engem befolyásoló tényezőket, így tisztult a kép az okok és a következmények tekintetében. Timi nagyon kedves jelenség, megértő, és elfogadó, így könnyen megnyílik az ember, és nem kell feszengeni, megfelelni egy-egy találkozó alkalmával. Születtek felismerések, pl. kommunikáció szintjei és annak mélyítésének fontosságát illetően. Már ajánlottam is Timit az egyik barátnőmnek 🙂 

Kriszti

„Pár szóban így tudnám jellemezni  a Timivel való foglalkozásainkat:

A kérdéseimre egyenes, lényegre törő határozott választ kaptam. Objektíven, kívülről és tisztán megláttatta velem, hogy mindig minden helyzetből van kiút. Segített az elakadt, megrekedt élethelyzetemmel szembenézni a sajátos módszerével “átdolgozni” és tovább lépni és ezáltal átértékelni magam. Pont annyit foglalkozik a múlttal amennyit kell, inkább a jelenre fókuszált.

Azt mondhatom, hogy minden egyes megbeszélés után megkönnyebbültem mert rájöttem, hogy már csak megoldandó élethelyzeteim vannak és megvan a kiút az általam összekavarodott útvesztőből.

Pár szóban: gyors-hatékony lényegre törő -vidám. Köszönöm neked Timi, hogy vagy!!

Heni

„Timea és az általa vezetett coaching folyamat nagyban hozzásegített ahhoz, hogy reális önértékelésem alakuljon ki az emberi kapcsolatok terén, sikerüljön harmonikus kapcsolatokat kialakítanom akár nagyobb csoporton belül is, és hogy a különböző élethelyzeteket sokkal pozitívabban éljem meg. A megbeszélések kellemes, baráti légkörben zajlottak, nem szem elől tévesztve a kitűzött célokat, amikre rendszeresen visszatértünk, így érzékeltem a fokozatos és folyamatos haladást.”

János

„Rengeteg új felismerés született bennem és kaptam pár hasznos technikát is, aminek a segítségével az aktuális, kudarcra ítélt kapcsolatomból könnyebben ki tudtam jönni. Kaptam útmutatót konfliktuskezelési technikákhoz is.
A coachingot, és kifejezetten Timi által vezetett coachingot jó szívvel tudom ajánlani azoknak, akik egy-egy élethelyzeten szeretnének viszonylag rövid idő alatt változtatni, önértékelésükben, párkapcsolatukban szeretnének fejlődni.”

Anikó

„Tetszett a Timi által teremtett barátságos hangulat, mely lehetővé tette, hogy nyíltan és őszintén szembenézzek magammal.
Korábban a megoldásokat képtelen voltam meglátni és megvalósítani, de 3-4 alkalom után rendeződtek és letisztultak az érzelmeim és a gondolataim, elindultam végre az utamon.
A folyamat segített kimozdulni, átlendített a holtpontokon és az akadályokat már nem akadályként látom. A kezdeti elfogultságom és a lendületem a mai napig kitart.
A jövőben is igénybe fogom venni Timi segítségét, ha elakadást érzek valamelyik életterületen.”

Kata

„Timivel az emberi kapcsolatok, kommunikáció területen dolgoztunk együtt. Nyílt, baráti, őszinte volt a légkör, úgy érzem meg tudtam nyílni, pedig ez nekem nem ment könnyen előtte. Mindig jól éreztem magam, feltöltődve, és hasznos, új ismeretekkel távoztam.
A problémámra találtunk megoldást, elsősorban számomra eddig ismeretlen, új folyamatokkal, kreatív megoldásokkal, így bátrabban szembe tudtam nézni a saját “démonjaimmal”, javultak az emberi kapcsolataim.
Jó szívvel ajánlom a módszert és Timit másoknak is! ”

Peti

Ha gondolkozol a közös munkán,
jelentkezz be egy 30 perces, díjmentes
telefonbeszélgetésre!

*A megkeresésedre egy munkanapon belül válaszolok. 
Kérlek, ellenőrizd a spam mappát, ha nem érkezne levél ! 

    adatkezelési tájékoztatót.