fbpx

TÁRSKERESŐK NAPJA – 2021. október 2.
Magnet ház

(1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Egy teljes nap, amikor egy helyen, egy időben ismerkedhetsz sok más társkeresővel, tippeket kaphatsz az ismerkedéshez, tanulhatsz magadról és remekül szórakozhatsz a többféle programon.
Előadás, worshopok, élmények, ismerkedés vár rád.


Ez most valami más…

Sokan panaszkodnak, hogy akár hosszú évek óta sikertelenek a hagyományos társkeresési formákkal, ezért találtunk ki egy más koncepciót. Úgy képzeld el a napot, mint egy mini fesztilvált úgy építettük fel a programot, hogy minél több emberrel tudj kapcsolódni, beszélgetni, megismerkedni és hogy minél több élménnyel és tudással térj haza.

A délelőtt folyamán előadást és önismereti workshopot tervezünk, ahol mindenki közösen vesz részt, délután pedig fokozatosan átevezünk a verbalitásból a nonverbális elemek és az élmények felé. Ekkor már ketté oszlunk, férfiak és nők külön, ránézünk a férfiasságunkra/nőiességünkre és megnézzük, hogyan tudjuk kifejezni azt. Mindenki a maga módján, ahogy számára komfortos. Estefele újra találkozunk és ezen energiákkal folytatjuk a napot egy zenés-játékos ismerkedés formájában.
Az estet pedig közös beszélgetéssel, ismerkedéssel zárjuk.

 

Ugye, milyen jól hangzik? 

Program

09:00-09:20  A társkeresők napjának megnyitása, a program bemutatása

09:20-11:00  Társkereső kommunikáció – előadás

                            Mi minden kommunikál rólad az ismerkedés során? Miből látszik egy idegennek, hogy nyitott vagy ismerkedni? Hogyan válj szimpatikussá, hogyan
                            mélyítsd a beszélgetést? Mitől lesz élvezetes egy beszélgetés? Mit várnak a férfiak és a nők a másik nemtől? Hogyan viselkedj férfiként és nőként az                                              ismerkedési szakaszban? Honnan tudom, hogy tetszem a másiknak? Őszinteség, mennyire és hogyan? A kémia, az ismerkedés folyamata és még
                            sok minden más.

11:00-11:20  Szünet

11:20-13:20  Kommunikációs – önismereti workshop

                            Vajon milyen benyomást teszek másokra? Mit érzékelek a másik emberből? Hogyan kezdeményezek egy beszélgetést?  Hogy is vagyok a társkereséssel                                          tulajdonképpen? Kiscsoportos beszélgetések, önismereti feladatok.

13:20-14:20  Ebédszünet

14:20-15:20  Női és férfi minőségek és megélések a hétköznapokban – női és férfi körbeszélgetés

                            Mit jelent a mai világban nőnek, férfinak lenni? Milyen értékeket képvisel a mai nő és férfi? Hogyan vagyon én ezekkel? Mi az, ami számomra érték?                                           Hogyan jelenik ez meg a külvilágban? Csoportos beszélgetés külön nőkenk és férfiaknak, női, férfi vezetővel.

15:20-16:50  A bennem élő nő, a bennem élő férfi – női és férfi workshop

                            Az ezt megelőző beszélgetés során feljött témákat visszük tovább külön nők és férfiak, női és férfi vezetővel. 

16:50-17:10  Szünet

17:10-18:50  Ismerkedés a Szavakon Túl – élményfoglalkozás

                           Hogyan hatnak rám mások? Hogyan hatok én másokra? Hogyan vagyok férfias, hogyan vagyok nőies? Hogyan esik jól nőnek, férfinak lenni?                                                         Közelség-távolság, egyedüllét- együttlét.

18:50-19:10  Szünet

19:10-19:30 Sorsolás, visszajelzések

19:30-21:00 Vissza a szavakhoz – csoportos beszélgetés, ismerkedés, végül búcsúzkodás

* a műsorváltozás jogát fenntartjuk

Szia, Bilics Tímea vagyok, társkeresési szakértő. 

Szeretnél sok más társkeresővel, egy időben, egy helyen ismerkedni?

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, hogyan csináld jól?

Jó lenne, ha mindez könnyedén menne?  

A legjobb helyen jársz! 

A jelenleg elérhető legnagyobb, 
társkeresőknek szóló,
egész napos rendezvény
részleteit olvasod. 

Gyere el és…

 

 • Ismerkedj, beszélgess!
  a workshopokon, a szünetekben és az egész nap folyamán. Ehhez olyan témákat és feladatokat adunk, ami által könnyebben megy majd a beszélgetés. Introvertáltaknak, nehezen ismerkedőknek, kezdeményezőknek is!

 • Ismerkedj másképp!
  Ismerkedj egy nagyszerű program keretében, ami új tapasztalatokat hozhat számodra magadról és a másik emberről,
  tapasztald meg a szavakon túli kapcsolódás élményét.

   

 • Fedezd fel a benned élő nőt és férfit!
  Beszélgess a többiekkel arról, hogyan ki hogy éli meg a nőiességét, férfiasságát, ki mit vár el egy férfitől, egy nőtől,
  egy párkapcsolattól, vagy éppen önmagától. F
  ejezd ki magad, ismerd fel azt, ha ez a terület renben van, de ha úgy érzed , szükséges, erősödj benne! Ismerj meg másokat, tapasztald meg, milyen megélni a kapcsolódást másokhoz a szokásos sémákon túl.

   

 • Nyerj egy 3 alkalmas társkereső coaching folyamatot!
  A nap végén kisorsolunk egy 3 alkalmas coaching folyamatot, Bilics Tímea, társkeresési szakértőtől.

A nap házigazdája

 

Bilics Tímea

 társkeresési szakértő, integrál szemléletű önismereti mentor

Praxisomban személyiségfejlesztő, önismereti munkát végzek a hozzám forduló társkeresőkkel, annak érdekében, hogy meg tudjon érkezni a  társ az életükbe. A személyes foglalkozások mellett bogot írok, előadásokat, workshopokat, önismereti csoportokat vezetek, és társkereső rendezvényeket szervezek.
Tavaly megjelent a könyvem Tudatos Társkeresés címmel.
A hozzám fordulók személyes figyelmet kapnak, kísérem őket, biztatást, támogatást nyújtok. Együtt megkeressük az elakadásokat, amiért nem érkezik a társ, feldolgozzuk a félelmeket, hitrendszereket, rögzült mintákat. Önbizalmat, reményt gyűjtünk, megnézzük, kivel lennének valóban boldogok. Helyükre tesszük az elvárásokat, tanítom őket a kommunikációra, érdekérvényesítésre gyakoroljuk a szükséges készségeket, igyekszünk észrevenni és elkerülni a buktatókat.

Foglalkozás vezetőink

szakmai képzettségükön túl önmaguk is komoly tapasztalatokkal rendelkeznek az önismeret és a csoportvezetés területén.

 

Pintér Csilla  – LEMangURIA foglalkozásvezető

Életem egyik fő mozgatója a kreativitás, amit jelenleg tervezőgrafikusként a munkámban, táncban és LEMangURIA foglalkozás tartás közben illetve az anyaságomban tudok legaktívabban élni. Szeretem azt az áramló, szabad tudatállapotot, amikor képes vagyok minden rezdülésében érezni és élni az Életet. A bennem élő ezer arcú nő megismerése fiatal felnőtt korom óta nagyon fontos. 10 évig hastáncoltam és csoportokat vezettem, eközben fordultam komolyabban az önismeret felé. Jelenleg a legfontosabb számomra Nőként, hogy felszínre hozzam és megtisztítsam mindazokat a bennem rejlő kincseket, amik mind a magam, mind a világ számára értékek, amik szívből tudnak ragyogni bennem.

A Bennem élő nő foglalkozáson a LEMangURIA  eszköztárának segítségével, befelé figyeléssel és szabad mozdulatokon keresztül lépünk kapcsolatba a bennünk élő Nő különböző minőségeivel. A foglalkozáshoz semmilyen mozgásos előképzettség nem szükséges.

Mitli Attila – Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál és yoga szemléletű kísérő

Mélyebb önismereti munkával és spiritualitással kezdetben egyéni tapasztalás útján, majd kötött keretek között az Integrál Akadémián ismerkedtem meg. Megismertem egyfelől a nyugati pszcihológia mainstream iskoláit, mindemellett a keleti hagyományok tanításait is, majd ezt követően került fókuszba az éberség – mai népszerű nevén mindfulness – illetve a test és érzések tudatosítása, integrálása a mindennapi életünkben. Ma ezt a fajta működést igyekszem a bodywork keretein belül ismertetni, így a workshopon is célom, hogy a férfiak önmagukhoz közelebb kerülve, önmagukat tudatosan figyelve kerülhessenek másokkal is mélyebb, intimebb kapcsolatba. Férfiként arra hívlak, hogy mind szóban, mind pedig testi szinten, tudatosan nézzünk rá a bennünk élő Férfi minőségünkre.

Pázmányi Gábor – Coach, Integrál csoportvezető

A saját életem nehézségeinek okát kutatva 2008-ban kezdtem el önismerettel foglalkozni, és azóta igen mélyen feltártam és megváltoztattam a magam tudatos és tudattalan tartalmait.

Az ösztönös pszichológiai érzékemet felismerve pedig öt évvel ezelőtt elvégeztem egy coaching, majd egy alapvető pszichológiai-, és egy Integrál csoportvezetői képzést, jelenleg pedig az Integrál Akadémia integrál pszichológia szakán vagyok végzős hallgató.

Az önismeret lényegében az a folyamat, amely során az egyén egyre jobban rálát önmagára, viselkedésének, reakcióinak, érzelmeinek, gondolatainak mozgatórugóira, és ezen keresztül az élete alakulásának valódi okaira. Ebben a folyamatban lehetőség nyílik önmagunkon keresztül végső soron az életünkön változtatni. A magam részéről mindenkit arra ösztönzök, hogy – bármilyen formában – minél nagyobb hangsúlyt helyezzen önmaga megismerésére. Ez a rendezvény is ezt a célt hivatott szolgálni.

Belépő jegyek

*A rendezvény csak védettségi igzolvánnyal látogatható!

AJÁNDÉK E-book!
Ha a jegyedet szeptember 15-ig megvásárlod, ajándékba kapod a  jegyed mellé a
Tudatos Társkeresés című e-book-ot!


Koránkelő ár: 15.000 Ft 

augusztus 31-ig történő jegyvásárlás esetén 


Normál jegy: 17.000 Ft

október 1-ig történő jegyvásárlás esetén

Helyszíni jegy ára: 20.000 Ft

Tudtad?
Ha ketten jöttök, páros kedvezményt kaptok! Válaszd ki a két jegyet, tedd a kosárba, írd be az EGYÜTTJÖVÜNK kupon kódot és máris 10% kedvezményt kaptok mindkét jegyre. 


Helyszín:
MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

*A rendezvény csak védettségi igzolvánnyal látogatható!

**A jegyvásárlási feltételeit olvasd el lenn!

A jelentkezések elkezdődtek, szeretettel várunk! Ne maradj le, vedd meg a jegyed még ma!

Jegyvásárlási feltételek

 1. A rendezvény ideje: 2021.10.02. 9-21h. A jegyek egész napra szólnak és egy személynek biztosítanak belépést. Belépés 8.30h-tól. Korábbi távozás vagy későbbi érkezés lehetséges, ez azonban nem befolyásolja a belépőjegy árát. Fél napos belépő nincs.
 2. A jegyed legkésőbb 48 órával a rendezvény kezdete előtt visszaválthatod, utána erre már nincs lehetőség, de átruházhatod másra. Ha nem tudtál eljönni, annak felelősségét mi nem tudjuk viselni.
 3. A rendezvény csak covid oltási igazolvánnyal látogatható, amit belépéskor ellenőrizni fogunk. Az igazolvány hiányában nem tudunk beengedni a rendezvényre akkor sem, ha van jegyed. Ennek felelőssége a tiéd, a jegy ár nem jár vissza, ha az igazolványod hiányában nem tudunk beengedni.
 4. Amennyiben a vírushelyzet miatt a rendezvényt el kell halasztani, a jegyed a következő rendezvényre érvényes vagy visszakérheted az árát. Ennek feltételeiről írásban értesítünk, ha erre kerülne a sor.
 5. A rendezvényen hang-és képi felvétel készül. A jegy megvásárlásával hozzájárulsz ehhez és hogy marketing célokra használjuk a felvételeket.
 6. Személyes adataidat kizárólag a veled való kommunikációra és a szükséges adminisztrációra használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.

Kérdések és válaszok

 

Kérdés: Kiknek ajánlott a rendezvény?

A rendezvényre elsősorban a 30-50 közötti korosztályt várjuk, ám eljöhetsz akkor is, ha fiatalabb vagy idősebb vagy, csak számíts arra, hogy a többség a megadott korosztályból érkezik.
A rendezvényt továbbá azon társkeresőknek ajánljuk, akik elkötelezettek a leendő párkapcsolatuk mellett a fejlődés és az önismereti út mellett. Továbbá akik szeretnének kultúrált környezetben ismerkedni, önmagukról és a társkeresésről tanulni és akik számára fontos a tudatosság. Várjuk még mindazokat, akik nyitottak, lazák, felszabadultak és szeretik az életet. Ha magadra ismersz, vagy szeretnél ilyen lenni, itt a helyed velünk.

 ***

Kérdés: Nem ismerek senkit, hogy érzem majd magam?

Hidd el, nem leszel ezzel egyedül 🙂 De pont ezért úgy szerveztük a napot, hogy oldott hangulatban, minél könnyebben, minél gyorsabbal össze tudj ismerkedni másokkal, hogy már az elején se kelljen egyedül érezned magad.

***

Kérdés: Mi van, ha nem tetszik senki? 

Ki kell emelnünk, hogy ez a rendezvény elsősorban az önismereti utat járó társkeresőknek szól. Rapid randit, társkereső szolgáltatásokat, szórakozóhelyeket találsz úton-útfélen. Ez a nap most elsősorban Rólad kell, hogy szóljon. De emellett sok olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akik hasonló cipőben járnak, így egyáltalán nem kizárt, hogy találsz valakit, aki tetszik. Kérlek ne azzal az elvárással, és ne úgy gyere el, hogy itt most találnod kell valakit, hanem a fókuszod legyen most önmagadon. Hidd el, nemcsak ezen a napon, hanem hosszabb távon is, ez fog elvezetni a kívánt párkapcsolathoz is. Ha eddig nem is foglalkoztál még mélyebben az önismerettel, akkor ez kiváló alkalom, hogy beleláss, hogy miről is szól valójában a tudatosság.

***

Kérdés: Mi történik, ha addig lesz párom? 

Erre is gondoltunk. Egyrészt a jegy minden további nélkül átruházható, másrészt a rendezvény olyan (ön)ismeretekkel is szolgál, ami egy kezdődő kapcsolatra is jótékony hatással van.

***

Kérdés: Milyen mozgásra számítsak?

Nem kell tartani a mozgástól, a napba némi nagyon alap szintű szabad mozgás van beépítve, ami nem tánc, nem koreográfia, semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá. Nagyon figyelünk arra, hogy senki ne érezze magát emiatt kellemetlenül. Képzett tanáraink vezetik a foglalkozásokat, amik fel vannak építve elejétől a végéig, így aggodalomra semmi okod. Nem lehet elrontani és lemaradni sem, mert nem tanulunk lépéseket és koreográfiát. Inkább csak séta és bizonyos saját mozdulatok, annyi és az, amihez kedved van, semmi nem kötelező.
Ha te a szélén állsz vagy ülsz megfigyelőként közben, az is rendben van.

***

Kérdés: Milyen ruhában jöjjek?

Kényelmes ruhában gyere, a nagyon elegáns ruhát és a magassarkút hagyd otthon most. Olyan ruhát javaslunk, amiben a földre is le tudsz ülni és mozogni is tudsz a délutáni workshopok alatt. Átöltözni is lesz idő, ha szeretnéd. Jó, ha van nálad egy csere póló estére.

***

Kérdés: Lehet fél napra jönni?

Nem lehet, a rendezvény úgy van egész napra felépítve, hogy mind a kognitív, mind az érzelmi és fizikai vonalon megmozdítson, így komplett egész a program és hitünk szerint ez segíthet kimozdulni a helyzetből. Az élmény szempontjából fontos a nap folyamán kialakuló csoportszellem is, ezért utólag nem lehet becsatlakozni.

***

Kérdés: Oltási igazolvány szükséges a résztvevőknek?

Mivel előre láthatólag ősszel beköszönt a koronavírus 4.hulláma, ezért kérjük az oltási igazolvány bemutatását minden résztvevőtől.
Figyelem!!! Ha oltási igazolvánnyal nem rendelkezel és az a helyszínen derül ki, az a te felelősséged, a jegyed árát ebben az esetben nem tudjuk visszatéríteni.

***

Kérdés: Mi van, ha közben újra lezárások lesznek a COVID miatt?

Készülünk erre a lehetőségre is. Ha ez a helyzet állna fenn, akkor vagy visszakérheted a jegyed árát vagy megtartod és az elhalasztott rendezvényre érvényes lesz.
Amennyiben nem kéred vissza a jegyed árát most, az eredeti dátum napján pluszban egy online, fél napos, ingyenes rendezvényen részt vehetsz.
Ha az elhalasztott rendezvényig társat találnál vagy az új időpont nem megfelelő, akkor a jegyed árát visszakérheted, amikor meghirdetjük az elhalasztott eseményt (a meghirdetéstől számított 15. napon tudunk leghamarabb fizetni).

***

Kérdés: Miért ennyibe kerül? 

Olyan értékeket, és élményeket adunk ezen a napon, ami ebben a formában egyedülálló ezen a területen.
Gondold át kérlek, hogy önmagad fejlődésére szánva ezt az összeget, neked megéri-e ez a rendezvény.
Közben azt se feledd, hogy a koránkelő jeggyel vagy ha barátokkal jössz, kedvezményt is biztosíthatsz magadnak!

***

Kérdés: Ajándékba is megvehetem a jegyet?

Igen, persze. A jegy megvehető ajándékba is, vagy akár át is ruházható bármikor a rendezvény napjáig.

Van még kérdés vagy kétely benned?

Tedd fel a kérdéseidet vagy olvass többet rólam!

Nézd meg az összes infót rólam itt:

www.linktr.ee/bilicstimea