Könyv: Tudatos társkeresés

4.400Ft

Kategória: Címke:

Ez a könyv egy összefoglaló.
Olyan problémákról, amik a mindennapi életed részei ha éppen társat keresel, olyan visszatérő kérdésekről, amik rendszeresen elhangzanak az előadásaimon, a workshopokon, a csoportjaimban és a fotelemben, amikor egy mentoráltammal négyszemközt beszélgetünk.
Ez nem egy klasszikus értelemben vett szakkönyv. Inkább olyan lelki útravaló. Arról írok, hogyan érdemes gondolkodni a társkeresésről a mai világban.
Hol viccesen, hol érzelmekkel árnyalva, hol véresen komolyan írok.
Megtapasztalásokkal, érzelmekkel, feladatokkal, átgondolni valókkal, leszúrt útjelzőkkel vezetgetlek, hogy erre gyere, erre van a helyes út.

A könyvben többek között szó van arról, hogyan ismered fel a nagy Ő-t, miért olyan nehéz manapság társat találni, honnan tudod, hogy készen állsz-e rá, mit tehetsz egy szakítás után és milyen kapcsolatok jöhetnek az életedbe.

Részleteket itt olvashatsz róla: www.bilicstimea.hu/konyv-2/


SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK - FONTOS
Egy csomagban maximum 2 db könyv szállítható, a szállítási díj erre a mennyiségre vonatkozik.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: Kizárólag abban az esetben választható, ha találkozol velem személyesen előadáson, coaching ülésen vagy workshopon. Más esetben nem választható, helyi felvételre nincs lehetőség.

FUTÁRSZOLGÁLAT: A megrendelt könyvedet maximun 1-2 munkanapon belül átadom a futárnak, ő pedig 1-2 munkanapon belül elszállítja hozzád, így a szállítási idő: 3-4 munkanap.
A futár kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küld az érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partner által javasolt időpont nem megfelelő a címzett részére.
A szállítási díj 1x-i futárszolgálatot tartalmaz. Ha nem tud téged 2x-i értesítést követően elérni és visszaérkezik a termék hozzám, a szállítási díjat újból ki kell fizetni.